Νέο σάλπισμα Πρετεντέρη υπέρ της αστυνομικής βίας

Ο Γιάννης Πρετεντέρης  από τη στήλη του “Εμπιστευτικά”, με τίτλο «Βιομηχανία», στηρίζει την αστυνομική ασυδοσία και επιδίδεται σε ένα απίστευτο αντιδημοκρατικό κρεσέντο

Παρακολουθώντας κανείς το εντεινόμενο κρεσέντο καταστολής και βίας από την ΕΛ.ΑΣ,  τις τελευταίες ημέρες δεν είναι παράξενο να αναρωτιέται κανείς αν τελικά αποτελεί επιδίωξη, ορισμένων κυβερνητικών ΜΜΕ για να περάσει το δόγμα Νόμος και Τάξη ως αναγκαίο για την Δημοκρατική ομαλότητα. 

Ο γνωστός για τις απόψεις του-υπέρ της “έννομης τάξης”-Γιάννης Πρετεντέρης , στο πόνημα με τον τίτλο «Βιομηχανία»  προσπαθεί με το δικό του σκεπτικό, ότι η αστυνομική βία είναι μια καλοστημένη προπαγάνδα, που έχει στηθεί από μια βιομηχανία παραγωγής Fake news, με από αλληλέγγυους ρεμπεσκέδες Ραγκούσηδες, ενώ συμμετέχουν σε αυτό και πολλοί πολίτες.

Αναφέρει μάλιστα στο παραλήρημα του, ότι εκείνοι που φωνάζουν για τα Εξάρχεια, το Κουκάκι για  την αμφίβολη βία και τα αμφίβολα θύματα, εξυπηρετούν σχέδιο, με το αζημίωτο. 

Έφτασε σε σημείο, η  γραφίδα της αστικής τάξης στη χώρα μας,  να αναρωτιέται, ”αν απειλούνται δικαιώματα στην Ελλάδα, περισσότερο από κάποια άλλη χώρα;’‘ Και φυσικά να δίνει την απάντηση μόνος του: «Φυσικά και όχι». 

Ο Γιάννης Πρετεντέρης , ολοκληρώνοντας το μανιφέστο του-αντιστρέφοντας τους ρόλους- εμμέσως αναφέρει ότι όλοι εκείνοι που δεν αποδέχεται το δόγμα “νόμος και τάξη” είναι οι φασίστες που σκοτώνουν την δημοκρατία…

Μάλιστα το πρόβλημα για εκείνον, είναι σε ποια πλευρά είσαι…

Προφανώς και ο Γιάννης Πρετεντέρης , είναι γνωστόν τοις πάσι, ποια πλευρά έχει διαλέξει εδώ και χρόνια. Της άκρας δεξιάς!

Μαίρη Χρονοπούλου: Το σοβαρό ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική – Ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές (Video)

Μαίρη Χρονοπούλου: Το σοβαρό ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική – Ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές (Video)

Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε, ήταν η ηθοποιός στο…