Newsroom

Newsroom

Νέο ροζ video στα κατεχόμενα με τον αντιπρόεδρο του «κυβερνητικού» κόμματος να κάνει Cyber Sex

Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ προειδοποιεί για νέα ροζ βίντεο αν οι πολιτικοί «δεν απαλλαγούν από τους εμπόρους ναρκωτικών με τους οποίους συνεργάζονται».

106799370 10220959761136894 1677728883882101547 n

Ένα νέο ροζ βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ που «καίει» τον αντιπρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος και «κυβερνητικό» εταίρο, Τοζούν Τουναλί του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα.

Όπως με το βίντεο του απερχόμενου «πρωθυπουργού» Ερσάν Σανέρ, έτσι και εδώ, φαίνεται ο Τσουναλί να κάνει cyber sex. 

Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ που δημοσίευσε το επίμαχο video στο Twitter μέσα από τον λογαριασμό του που έχει την ονομασία «Deli Çavuş» (Τρελός Λοχίας), είχε προειδοποιήσει ήδη από την Τετάρτη με νέες αποκαλύψεις για ιδιαίτερες ιδιωτικές στιγμές πολιτικών στα κατεχόμενα.

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται να απορρίπτει την κατηγορία του «εκβιαστή» που καταστρέφει ζωές, υποστηρίζοντας πως δεν θέλει να χρησιμοποιούνται τα κορίτσια που διακινούν οι έμποροι ναρκωτικών και πράκτορες παράνομων στοιχημάτων.

Μάλιστα ο Σεντάτ Πεκέρ έστειλε νέα μηνύματα προς τους πολιτικούς στα κατεχόμενα, προειδοποιώντας τους πως θα αναρτηθούν και άλλα βίντεο τις επόμενες μέρες, εάν «δεν απαλλαγούν από τους εμπόρους ναρκωτικών με τους οποίους συνεργάζονται».

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…