Newsroom

Newsroom

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα

Νέα καταγγελία έμφυλης βίας έρχεται στο φως τη δημοσιότητας καθώς 29χρονη κατήγγειλε τον 40χρονο σύζυγό της για κακοποιητική συμπεριφορά.

fs violence 2

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει, το τελευταίο διάστημα, οι καταγγελίες που αφορούν κακοποίηση σε βάρος γυναικων, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη. 

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Mega, στην Πάτρα,  29χρονη ειδοποίησε την αστυνομία λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν βαριά κακοποιημένη.

Ο 40χρονος συνελήφθη ύστερα από μήνυση που υπέβαλε η 29χρονη για ξυλοδαρμό και το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 40χρονος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, ενώ η 29χρονη είχε απευθυνθεί στον σύλλογο κακοποιημένων γυναικών.

Ελεύθερος ο 42χρονος

Ελεύθερος αφέθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης ο 42χρονος από την Πάτρα που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του αυτοφόρου όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να δικαστεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο 42χρονος δεν κατάφερε να βρει δικηγόρο με αποτέλεσμα να ζητήσει να του οριστεί συνήγορος από το δικαστήριο.
 

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά