Newsroom

Newsroom

Νέο ηχηρό "άδειασμα" στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το εκρηκτικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε χθες με τη δήλωση «τζάμπα μάγκες» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αναφορικά με τη στείρα αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ, φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή.

58b9b5591dc52469058b4614

Η βουλευτής και αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ειδήσεις» του Σαββατοκύριακου, διαφοροποιείται από την κομματική «γραμμή», στέλνοντας μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «ψηφίσει η ΝΔ τις ελαφρύνσεις» που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή.

Την περασμένη Τετάρτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, δήλωσε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει, όχι μόνο τα μέτρα, αλλά ούτε και τα αντίμετρα της κυβέρνησης.

Η Κατερίνα Παπακώστα τάχθηκε ξεκάθαρα και κατά της επιμονής της ηγεσίας στη διατύπωση του αιτήματος για πρόωρες εκλογές, σημειώνοντας πως «σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί».

«Εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί», είπε στις «Ειδήσεις» του Σαββατοκύριακου η Κατερίνα Παπακώστα.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή