Νέο επικοινωνιακό επίτευγμα Οικονόμου: Το «γ@μώ το ΠΑΣΟΚ» ήταν… προσωπική στιγμή

Μια προσωπική στιγμή σε μια δημόσια καφετέρια στη Λαμία για τον Γιάννη Οικονόμου

5519662

Λίγο πριν το τέλος της θητείας του στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο Γιάννης Οικονόμου έσπευσε να κάνει μια από τις πιο… δυνατές δηλώσεις της καριέρας του, αναφορικά αυτή τη φορά με το βίντεο που διέρρευσε το Μ. Σάββατο και έδειχνε τον ίδιο σε δημόσιο χώρο να τραγουδά με οπαδικό ύφος το σύνθημα «Γαμώ το ΠΑΣΟΚ», στους ρυθμούς του hit των 80s, Live is Life των OPUS.

Μετά τις μπερδεμένες δικαιολογίες που βρήκε να επικαλεστεί σε ανακοίνωσή του το Μ. Σάββατο, ο κ. Οικονόμου σήμερα κλήθηκε ξανά να σχολιάσει το περιστατικό, και μάλιστα σε ραδιοφωνικό σταθμό που μόνο εχθρικός προς την κυβέρνηση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά και τους δημοσιογράφους Χριστίνα Κοραή και Δημήτρη Τάκη, ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για… προσωπική στιγμή, ξεχνώντας μάλλον ότι το βίντεο τον δείχνει να τραγουδά δυνατά το σύνθημα σε δημόσιο χώρο και όχι στο σαλόνι του σπιτιού του.

«Ωχ, βγήκε και ένα βίντεο. Τι τραγουδάγατε εκεί και σας την έπεσε το ΠΑΣΟΚ;» τον ρώτησε γελώντας η δημοσιογράφος, με τον ίδιο αρχικά να της απαντά «τώρα τα είπαμε αυτά κυρία Κοραή», και τη δημοσιογράφο να του ανταπαντά «να τα πούμε κι εμείς».

«Τα απαντήσαμε, δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω» επιμένει ο Γ. Οικονόμου στην προσπάθειά του να διαφύγει, την ώρα που η δημοσιογράφος λέει στον συμπαρουσιαστή της «τραγουδούσε κάτι για το ΠΑΣΟΚ», και πάλι ανάμεσα σε… γελάκια.

Το περισσότερο γέλιο -πικρό όμως- το προκάλεσε ο Γ. Οικονόμου, που στις τελευταίες του ημέρες πριν παραδώσει στον διάδοχό του Άκη Σκέρτσο για να πολιτευτεί στη Λαμία, αποφάσισε να αποδείξει για ποιον λόγο θεωρείται κυβερνητικός εκπρόσωπος-τρολ.

«Νομίζω ότι το να προσπαθεί κανείς από προσωπικές στιγμές να κάνει κρίσεις για το ήθος κάποιων ανθρώπων, και για την άποψή του για την πολιτική, για τους αντιπάλους του, για τον κόσμο της πολιτικής, είναι… άτοπο και παρατραβηγμένο» δήλωσε ο Γ. Οικονόμου, βαφτίζοντας το σύνθημα «γ… το ΠΑΣΟΚ» ως «προσωπική στιγμή», σπάζοντας κάθε ρεκόρ εμπαιγμού.

Με Ζουμπουλία και Ελένη Λουκά… η ελληνική απάντηση στην μάγισσα της Ιρλανδίας – Χαμός στη Eurovision (video)

eurovision μάγισσα

Με Ζουμπουλία και Ελένη Λουκά… η ελληνική απάντηση στην μάγισσα της Ιρλανδίας – Χαμός στη Eurovision (video)

Επικές αντιδράσεις προκάλεσε το τραγούδι της Ιρλανδίας στη Eurovision με τις πεντάλφες και τη «μαγική»…

Eurovision 2024: Έξαλλος ο Καραγιάννης του ekklisiaonline με τη “μάγισσα” της Ιρλανδίας – «5 ηρεμιστικά πήρε ο αρχιμανδρίτης» (video)

Καραγιάννης 2

Eurovision 2024: Έξαλλος ο Καραγιάννης του ekklisiaonline με τη “μάγισσα” της Ιρλανδίας – «5 ηρεμιστικά πήρε ο αρχιμανδρίτης» (video)

«Αυτό που είδαμε χθες είναι αυτό που λαμβάνει χώρα στις σατανιστικές τελετές, είναι ο κύκλος…