Νέο βίντεο με τον συνεργό του Φουρθιώτη λίγο μετά τους πυροβολισμούς στο σπίτι του

Νέο βίντεο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία εναντίον του Μένιου Φουρθιώτη ήρθε στη δημοσιότητα, στο οποίο φαίνεται ένα από τα άτομα που πυροβόλησαν στη σκηνοθετημένη επίθεση κατά του σπιτιού του παρουσιαστή να τρέχει με το καλάσνικοφ στα χέρια.  

video2

Το βίντεο που δημοσιοποίησε  το Open, τραβήχτηκε από κάμερα σε σπίτι κοντά στην οικία του Μ. Φουρθιώτη με την αστυνομία να εντόπισε το δρομολόγιο των δραστών, που είχε ως  αποτέλεσμα να φτάσει στη σύλληψη ενός 48χρονου και ενός 42χρονου. Υπενθυμίζεται ότι χθες, δημοσιεύτηκαν δύο βίντεο με τις κινήσεις των του 48χρονου και του 42χρονου που κατηγορούνται για την επίθεση στο σπίτι του Μ. Φουρθιώτη και τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών.

Ξεκινάει έρευνα για καταγγελίες Βρούτση …

Παράλληλα, σύμφωνα με  κανάλι αύριο ξεκινά η προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη αναφορικά με τις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση, όσον αφορά στην εισβολή του παρουσιαστή με τη συνοδεία μπράβων στο γραφείο του πρώην υπουργού Εργασίας και τις απειλές που εκτόξευε προς τους υπαλλήλους και τον ίδιο.

 

 

Νέες άρσεις

Την ίδια στιγμή  όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το dikastikoreportaz.gr,  με εισαγγελικές διατάξεις αναμένεται να γίνουν φύλλο και φτερό τα τηλέφωνα αλλά και το ψηφιακό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή των κατηγορουμένων. Με διάταξη του εισαγγελέως Πρωτοδικών, Απόστολου Ανδρέου διατάχθηκε η άρση του απορρήτου για συνολικά 12 τηλεφωνικές γραμμές το διάστημα από 15 Ιανουαρίου 2021 μέχρι και 15 Μαρτίου 2021 προκειμένου να καταγραφούν οι εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, τα γραπτά μηνύματα, τα email που αντάλλαξαν αλλά και πολλά ακόμα. Με άλλη διάταξη η οποία εκδόθηκε στις 28 Απριλίου και την υπογράφει η εισαγγελέας Χάϊδω Ζουγρή παραγγέλνεται στο Τμήμα Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων της ΔΕΕ να εξετάσει και να ανασύρει όλα τα δεδομένα (για το διάστημα 27-2-2021 μέχρι και 27-4-2021) που υπήρχαν σε τρία κινητά τηλέφωνα μάρκας Samsung που βρέθηκαν στην κατοχή των κατηγορουμένων.

 

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…