Νέο αδιανόητο περιστατικό στον Προαστιακό-Συρμός με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο έφτασε στα Άνω Λιόσια

Ο συρμός ξεκίνησε κανονικά από τον Πειραιά προς το «Ελ. Βενιζέλος», ωστόσο, εξαιτίας προβλήματος στην τηλεδιοίκηση οι επιβάτες έφτασαν στα Άνω Λιόσια

EK - Προαστιακος

Αναστάτωση και μπέρδεμα επικράτησε χθες Πέμπτη 23 Νοεμβρίου σε δρομολόγιο του Προαστιακού, καθώς ο συρμός μπήκε σε λάθος ράγες, με αποτέλεσμα αντί για το Αεροδρόμιο που ήταν ο προορισμός του, να πάει στην άλλη πλευρά της Αθήνας και να φτάσει στα… Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με το Open, η αμαξοστοιχία, η οποία επρόκειτο να αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ακολούθησε ξαφνικά άλλη διαδρομή με αποτέλεσμα να καταλήξει στον σταθμό των Άνω Λιοσίων.

Ο οδηγός μπήκε πιθανότατα σε λάθος ράγες και ευτυχώς δεν έγινε κάποια σύγκρουση με άλλη αμαξοστοιχία που θα βρισκόταν στις ίδιες γραμμές.Και όλα αυτά μόλις 8 μήνες και κάτι μετά τα Τέμπη.

Σαν να μην έφτανε αυτό εκδόθηκε ηχητική ανακοίνωση ότι το ίδιο τρένο θα αναχωρήσει ξανά, προκειμένου να μεταβεί όπως εξαρχής έπρεπε, στο σταθμό του Αεροδρομίου. Οι πολίτες επιβιβάστηκαν, όμως ο συρμός δεν ξεκινούσε. Μετά από λίγο βγήκε νέα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οι επιβάτες έπρεπε να αποβιβαστούν από τον συρμό και να μεταβούν στην απέναντι αποβάθρα, γιατί θα ερχόταν να τους περισυλλέξει άλλη αμαξοστοιχία.

Πάτρα: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τον εκτροχιασμό του προαστιακού

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, Νίκος Νικολάου, αναφορικά με τον εκτροχιασμό του συρμού του Προαστιακού στην Πάτρα, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολάου ζητεί τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών για τέλεση ποινικών πράξεων για το περιστατικό από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Πάτρας.

Να τονίσουμε πως πρόκειται για την τρίτη φορά που καταγράφεται ανάλογο περιστατικό στον Προαστιακό της Πάτρας.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…