Newsroom

Newsroom

Νεες αποκαλύψεις σοκ για τον Ο. Καντάφι

Πλήρωνε για τα κεφάλια των...εχθρών του! 

kantafi

Πλήρωνε για τα κεφάλια των…εχθρών του! 

Οι αρρωστημένες συνήθειες του επί 42 χρόνια δικτάτορα της Λιβύης, όπως αποκαλύπτονται μέσα από ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που φέρει τον τίτλο: “Μέσα στον μυστικό κόσμο του Μουαμάρ Καντάφι (Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi), σοκάρουν. Στο ντοκιμαντέρ ο αποστάτης πράκτορας της CIA, Frank Terpil, που διοικεί μια ομάδα πληρωμένων δολοφόνων, η οποία πολλές φορές προσέφερε τις υπηρεσίες της στον Μουαμάρ Καντάφι, “σπάει” τη σιωπή του, αποκαλύπτοντας συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την ζωή του Καντάφι, όταν τα φώτα των προβολέων έσβηναν.

Συγκεκριμένα, ο Terpil, δήλωσε πως αμείφθηκε με 1 εκατομμύριο δολάρια για να σκοτώσει έναν από τους πολιτικούς αντιπάλους του Καντάφι και να επιστρέψει στη Λιβύη με το κεφάλι του. Και αφού η διαταγή του έγινε πράξη, ο Καντάφι κράτησε το κεφάλι του δολοφονημένου αντιπάλου του σε ένα ψυγείο, μαζί με τα άψυχα σώματα άλλων θυμάτων του… Μάλιστα, ο Καντάφι ζήτησε να του σταλεί στην Τρίπολη το κεφάλι του αντιπάλου του για να πειστεί πως είχε δολοφονηθεί, ενώ σύμφωνα με άλλη μαρτυρία που συμπεριλήφθηκε στο εν λόγω ντοκιμαντέρ, ο Λίβυος ηγέτης επισκέπτονταν συχνά τον ειδικό χώρο όπου κρατούσε τα άψυχα σώματα των αντιπάλων του.

Επιπλέον, στο ντοκιμαντέρ με τις φρικιαστικές λεπτομέρειες γίνεται αναφορά και για την ειδική αίθουσα που είχε φτιάξει ο Ομάρ Καντάφι κάτω από το πανεπιστήμιο της Τρίπολης, όπου συνεχώς βίαζε φοιτήτριες (ή ακόμη και φοιτητές), κυρίως όταν πήγαινε για ομιλίες του. Ο χώρος είχε κρεββάτι, τζακούζι και ειδικά όργανα για να εξετάζονται γυναικολογικά τα υποψήφια θύματα προκειμένου οι άνθρωποι του Καντάφι να πιστοποιούν πως δεν είχαν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα! Υπήρχαν επίσης χειρουργικά εργαλεία, λαστιχένιες μάσκες και όργανα για αναισθησία.

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…