Newsroom

Newsroom

Νέες αποκαλύψεις για τον Νίκο Γεωργιάδη: Ήξεραν από το 2012 για την υπόθεση παιδεραστίας

Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Δράση,  Αντύπας Καρίπογλου, αποκάλυψε ότι ο Νίκος Γεωργιάδης είχε κοπεί από τα ψηφοδέλτιά της λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση το 2012

Ο πρώην πρόεδρος της Δράσης Αντύπας Καρίπογλου, αφού χρησιμοποίησε όλη την επιχειρηματολογία που χρησιμοποίησε ο Γεωργιάδης στο δικαστήριο περί απαλλαγής του στη Μολδαβία – την οποία τελικώς το δικαστήριο δεν αποδέχθηκε και τον καταδίκασε – κι ενώ δεν παρέλειψε να δώσει μαθήματα εθνικοφροσύνης βρίζοντας το «ρυπαρό έντυπο HOT DOC», που τους έκανε τη ζημιά, προχωράει σε μια αποκάλυψη.

Στην ανάρτησή του ο κ. Καρίπογλου μας λέει ότι ήταν γνωστή η εμπλοκή του Νίκου Γεωργιάδη από το 2012, άρα πριν τα δημοσιεύματα του HOT DOC που έφεραν στο φως το θέμα.

Επομένως, ο χώρος ήξερε για τις περιπέτειες του Γεωργιάδη. Ούτε η Δράση αλλά ούτε και ο Σαμαράς δέχθηκαν προφανώς εξαιτίας όλων αυτών τον Γεωργιάδη, αλλά τον δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Όπως είπε μάλιστα ο Γεωργιάδης στο δικαστήριο ήταν σύμβουλος του Μητσοτάκη όταν ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, την ίδια περίοδο που όλα ήταν υπό έρευνα στη Μολδαβία και γνωστά στο «χώρο». 

Στη συνέχεια έγινε σύμβουλος στρατηγικής του Κυριάκου και «αρχιτέκτονας της εσωκομματικής νίκης» όπως έγραφαν το 2016 τα δημοσιεύματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε λοιπόν όπως και ο κατά Καρίπογλου «χώρος». Άλλωστε στο ίδιο κόμμα με τον Καρίπογλου ήταν η αγαπημένη ξαδέρφη του Κυριάκου, Αντιγόνη Λυμπεράκη η οποία προφανώς γνώριζε τους λόγους που απέρριψαν τον Νίκο Γεωργιάδη. 

Γιατί άραγε ο Κυριάκος τον επέλεξε για σύμβουλο με τέτοιες βαριές κατηγορίες και γιατί τον διατήρησε ως σήμερα όπως ο Γεωργιάδης αποκάλυψε; Γιατί συνεχίζει να τον καλύπτει, φτάνοντας στο σημείο να βάλει το κόμμα του να αποκαλέσει το φρικιαστικό έγκλημα της ασέλγειας σε ανήλικους «αυστηρά προσωπική υπόθεση»; Ποια και τι είδους σχέση είναι αυτή του αρχηγού της ΝΔ με τον καταδικασμένο που τον οδηγεί να θέτει ολόκληρο το κόμμα σε ομηρία για να τον προστατεύσει; 

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Πτήση

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Παράξενα πράγματα σε μια πτήση της EasyJet