Νέες αποκαλύψεις για τη Χίλαρι και τον Μπιλ Κλίντον - Έχουν μήνες να μιλήσουν

Η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον «έχουν μήνες να μιλήσουν. Επικοινωνούν μέσω φίλων και δικηγόρων». Αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βιβλίο με τίτλο 'All Out War: The Plot to Destroy Trump' του Έντουαρντ Κλάιν που θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου.

NewsRoom 12/10/2017 | 13:26

Ο Έντουαρντ Κλάιν αποκαλύπτει ότι το βιβλίο της Χίλαρι Κλίντον 'Τι συνέβη' – το οποίο είναι γεμάτο δικαιολογίες για το ότι έχασε στις τελευταίες προεδρικές εκλογές – μπορεί να είναι μπεστ σέλερ, αλλά ο σύζυγός της, Μπιλ, πέταξε το δικό του αντίτυπο στον κάλαθο των αχρήστων και ότι έχει εκνευριστεί με την περιοδεία της συζύγου του για την προώθηση του βιβλίου.

«Πριν η Χίλαρι στείλει το χειρόγραφο στον εκδότη, το έδωσε στον Μπιλ να το διαβάσει, και αυτός, με κόκκινο στυλό, έκανε πολλές διορθώσεις» εξομολογήθηκε, σύμφωνα με τον Έντουαρντ Κλάιν, στενός οικογενειακός φίλος των Κλίντον. «Αλλά αυτή αρνήθηκε να διαβάσει ακόμα και τις διορθώσεις του, κι αυτός εξοργίστηκε τόσο, που πέταξε το χειρόγραφο στα σκουπίδια».

«Της είπε ότι το βιβλίο την κάνει να δείχνει σαστισμένη, θυμωμένη και σε σύγχυση, και ότι αυτά είναι αρνητικά χαρακτηριστικά για έναν άνθρωπο που φιλοδοξεί να γίνει παγκόσμιος ηγέτης» συνέχισε ο οικογενειακός φίλος των Κλίντον.

«Δεν του άρεσε καθόλου ο τίτλος, γιατί το να το λες 'Τι συνέβη' θα έκανε τον κόσμο να πει 'Έχασες' και τίποτα άλλο. Την προέτρεψε να αναβάλει την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά του έβαλε τις φωνές και του είπε 'το βιβλίο είναι τελειωμένο και θα εκδοθεί έτσι'».

Ο Έντουαρντ Κλάιν υποστηρίζει ότι, από το περασμένο καλοκαίρι που τσακώθηκαν για το βιβλίο, τα αρνητικά συναισθήματα του Μπιλ για το 'Τι συνέβη' έχουν διογκωθεί, καθώς η Χίλαρι χρησιμοποιεί την περιοδεία προώθησής του για να ρίξει ευθύνες για την ήττα της στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στους Ρώσους χάκερ, τον πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, και στις γυναίκες ψηφοφόρους που δεν την τίμησαν με τη ψήφο τους.

Στο βιβλίο του γράφει ότι ένα μήνα πριν από τις εκλογές ο Μπιλ Κλίντον προειδοποίησε την Χίλαρι πως πρέπει να κάνει προεκλογική εκστρατεία στις πολιτείες που από τη δεκαετία του '80 συνηθίζεται να τις αποκαλούν, συλλογικά, "Rust Belt" (Ζώνη Σκουριάς), πολιτείες που έχουν πληγεί από την αποβιομηχάνιση, οικονομική πτώση, παρακμή των αστικών κέντρων, μείωση πληθυσμού και συναφή.

«Ο Έντουαρντ είναι στενάχωρος άνθρωπος» είπε εκπρόσωπος Τύπου της Χίλαρι. «Και θλιβερός ψεύτης» πρόσθεσε εκπρόσωπος του Μπιλ Κλίντον.