Νέα βίντεο – ντοκουμέντα από τη φονική επίθεση των Κροατών νεοναζί χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια (video)

Καταγράφονται μάχες σώμα με σώμα, φωτοβολίδες και αλλά αντικείμενα που έφεραν οι Κροάτες μαζί τους, ενώ είναι εμφανής και η απουσία της αστυνομίας.

αεκ ντιναμό

Σοκάρουν τα βίντεο από την επίθεση των Κροατών χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης.

Στα βίντεο-ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το NEWS247, φαίνονται μάχες σώμα με σώμα, φωτοβολίδες και αλλά αντικείμενα που έφεραν οι Κροάτες μαζί τους, ενώ είναι εμφανής η απουσία της αστυνομίας.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες: «Χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους – Ήρθαν για να δολοφονήσουν»

Αυτόπτης μάρτυρας που διατηρεί κατάστημα στο σημείο μίλησε στο OPEN για τα άγρια επεισόδια, λέγοντας μάλιστα πως “είχε ακουστεί ότι αυτό θα γίνει”, ενώ στάθηκε και στην απουσία των αστυνομικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

«Περίπου στις 10 παρά το βράδυ, είχα το μαγαζί μισογεμάτο, όταν ήρθε ένας φίλος της ΑΕΚ και μου είπε ότι θα κάνουν κατέβασμα οι Κροάτες. Μου είπε να το πω στον κόσμο. Μετά άρχισαν και βάζανε φωτιές και ήρθαν περίπου 200-300 άτομα και άρχισαν να τα σπάνε όλα. Παίρνανε τραπέζια, καρέκλες και τα πετάγανε ο ένας στον άλλο. Έπεσε πάρα πολύ ξύλο. Ο 22χρονος ήταν εδώ στο γεφυράκι πάνω και είχε δεχτεί μαχαιριές. Τον πήγαν στο περίπτερο να τον πάρει το ασθενοφόρο. Άλλος Κροάτης ήταν στο έδαφος αιμόφυρτος, σε άσχημη κατάσταση. Είχε ανοίξει το κεφάλι του. Ο κόσμος ήταν τρομαγμένος. Υπήρχαν παιδιά. Ένας φίλος μου ήταν με το εγγόνι του που είναι τριών μηνών. Χτυπάγανε παντού, όπου βρίσκανε. Η αστυνομία ήρθε μισή ώρα μετά το συμβάν. Το συμβάν κράτησε μισή ώρα. Πάντως είχε ακουστεί αυτό ότι θα γίνει. Υπήρχε πολύ μεγάλο μίσος. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μίσος. Ήρθαν να τα σπάσουν. Είχαν ρόπαλα και ήταν οργανωμένοι”.

Ανενόχλητοι έφτασαν ως την Αθήνα οι Κροάτες χούλιγκανς (Video)

Ανενόχλητοι έφτασαν ως την Αθήνα οι Κροάτες χούλιγκανς αναδεικνύοντας με τον πλέον τραγικό τρόπο την πρωτοφανή ανικανότητα των ελληνικών Αρχών. Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, έφτασαν ως τη Νέα Φιλαδέλφεια, μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης μία ολόκληρη περιοχή με τραγική κατάληξη τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη από αιχμηρό αντικείμενο.

Τα βίντεο είναι ενδεικτικά του τι συνέβη. Οι αναρτήσεις στα social media είναι ενδεικτικές καθώς δείχνουν «φάλαγγα» οχημάτων να διασχίζουν τη χώρα.

Στο βίντεο, που δείχνει οχήματα να κινούνται στην Εθνική Οδό, ακούγονται περιγραφές όπως: έχουν «ξυρισμένα κεφάλια» και «φασισταριά».

Φυσικά, και ως γνωστόν, η UEFA έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών, αφού μία ημέρα μετά υπάρχει και το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ. Παρόλα αυτά οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασαν κανονικά στην Ελλάδα.

Μάλιστα, κυκλοφορεί και ένα βίντεο από το μετρό που δείχνει άτομα να κρατούν καδρόνια στα χέρια.

Νεκρός ο 22χρονος Μιχάλης, 8 τραυματίες

Άγριες συμπλοκές με τραγική κατάληξη να αφήσει την τελευταία του πνοή ένας 22χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ, σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου χούλιγκαν της Ντιναμό Ζαγκρεμπ έφτασαν εκεί από την Κροατία, παρά την απαγόρευση μετακίνησης, και έκαναν επίθεση. Ο 22χρονος υπέκυψε στα τραύματά του από αιχμηρό αντικείμενο.

Δείτε επίσης: Οι φίλοι της ΑΕΚ αποχαιρετούν με κεράκια και κασκόλ τον 22χρονο που έπεσε νεκρός στα επεισόδια (Photo)

Την ίδια ώρα, τραυματίστηκαν στα επεισόδια εννέα άνθρωποι. Οι υπόλοιποι οκτώ είναι τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται.

Από την αστυνομία έγιναν πάνω από 91 προσαγωγές και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται.

Το… σκέφτεται η Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

gaza 7

Το… σκέφτεται η Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

Κατάρ, Αίγυπτος και ΗΠΑ αναμένουν την απάντηση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος - «Αν πρέπει να…

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…