Νέα στοιχεία για τον εμπρησμό στο σπίτι του προέδρου της ΚΕΔ

Στο «φως» φέρνει η εφημερίδα Live Sport νέα στοιχεία, αναφορικά με την πυρκαγιά στο σπίτι του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Μπίκα. Ένα ξύλινο διακοσμητικό καραβάκι στο μπαλκόνι του κ. Μπίκα ήταν το αντικείμενο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να φέρουν εις πέρας την εμπρηστική επίθεση.

Συγκεκριμένα, περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό το συγκεκριμένο αντικείμενο και ύστερα το τοποθέτησαν κοντά στον τοίχο του σπιτιού. Πάνω από το μπαλκόνι υπήρχε ξύλινη πέργκολα και νάιλον, με αποτέλεσμα η φωτιά να εξαπλωθεί αμέσως. Ως εκ τούτου, η φωτιά προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές στο σπίτι του προέδρου της ΚΕΔ, οι οποίες υπολογίζονται από τον κ. Μπίκα περίπου στα 300.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, δεν διαπιστώθηκε παραβίαση σε καμία από τις πόρτες του σπιτιού και για αυτό τον λόγο ερευνά το περιστατικό η Πυροσβεστική και όχι η Αστυνομία, ενώ μετά από εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού με την υπόθεση ασχολείται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. 

«Βάκχες»: Η νέα παράσταση της Έλλης Παπακωνσταντίνου ταξιδεύει στην Ευρώπη

«Βάκχες»: Η νέα παράσταση της Έλλης Παπακωνσταντίνου ταξιδεύει στην Ευρώπη

Η διακεκριμένη Ελληνίδα σκηνοθέτιδα Έλλη Παπακωνσταντίνου μετρά σχεδόν δύο δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας σε μεγάλα Φεστιβάλ…