Νέα στοιχεία για το Noor 1 φέρνει στη Βουλή ο Καμμένος

Νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση του Noor 1 θα φέρει το απόγευμα στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απαντώντας στην ερώτηση του Άδωνη Γεωργιάδη αναφορικά με τις καταγγελίες εις βάρους του περί συνομιλιών με τον ισοβίτη, Μάκη Γιαννουσάκη.

5950cdd71dc524335f8b46d6

Πολιτική θύελλα έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες μετά τις καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις σχετικές απαντήσεις του Μαξίμου. Μάλιστα, δεν διαψεύδονται οι πληροφορίες που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία να καταθέτει πρόταση μομφής. Άλλωστε και το Μαξίμου κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση μέσω ανακοίνωσής του να προβεί στο εν λόγω εγχείρημα.

Από την πλευρά της κυβέρνησης δεν τίθεται κανένα θέμα για τους χειρισμούς του Πάνου Κάμμενου, με τον υπουργό Δικαιοσύνης να να σημειώνει: «Ο κ. Καμμένος μίλησε με έναν ισοβίτη, που έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών, και τού είπε “μη μιλήσεις;”, “μην αποκαλύψεις τίποτα από αυτά που ξέρεις;”. Ή του είπε “μίλησε”, όπως ο νόμος περί ναρκωτικών ορίζει ότι δηλαδή, ακόμη και μετά την έκδοση αμετακλήτου αποφάσεως, κάποιος που θα μιλήσει και θα δώσει πληροφορίες για περαιτέρω αποκάλυψη αξιόποινων πράξεων αλλά και εμπλεκομένων προσώπων, τυγχάνει ορισμένων ευεργετικών διατάξεων του νόμου;». 

Ο Σταύρος Κοντονής επεσήμανε, επίσης, πως ο συγκεκριμένος ισοβίτης δημόσια εμπλέκει συγκεκριμένο επιχειρηματία με πλούσια δράση σε διάφορους τομείς. Πρόκειται για τον ίδιο επιχειρηματία, τον οποίο το Μαξίμου καλεί ευθέως να κατονομάσει η ΝΔ, αφού σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές κάνει τα πάντα για να προασπίσει τα συμφέροντά του.

Επ’ αυτού, κυβερνητικός αξιωματούχος τόνιζε, χθες, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είναι προφανές ότι η ΝΔ επέλεξε να αποσυρθεί από το πολιτικό σκηνικό. «Δύο ημέρες ρωτάμε. Ποιος είναι ο εντολέας της και τελικά ανέλαβε άλλος να απαντήσει εξ ονόματος της» πρόσθετε.

Στο μεταξύ στη δικαιοσύνη στράφηκε ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά, καταγγέλλοντας σκευωρία εις βάρος του. Στην αναφορά του, στρέφεται σε βάρος του λιμενικού ανακριτικού υπαλλήλου, ο οποίος συνομιλεί με τον ισοβίτη, Μάκη Γιαννουσάκη, αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου που είχε κάθε μορφή συμμετοχής στην εις βάρος του σκευωρία.

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…