«Νέα στέγη»... στο facebook βρήκε η Έλενα Ακρίτα

Η αναστολή του λογαριασμού της στο Facebook δεν εμπόδισε την Έλενα Ακρίτα να συνεχίσει να ποστάρει στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. 
 

NewsRoom 01/04/2021 | 21:10

Το μπλοκάρισμα της Έλενας Ακρίτα από το Facebook, δεν την εμπόδισε να βρει νέα «στέγη»  στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Αντιθέτως, η δημοσιογράφος  πλέον «φιλοξενείται» στο λογαριασμό στο Facebook της μητέρας της, Σύλβας Ακρίτα, απ’ όπου και ανέβασε ένα ποστ για να ενημερώσει τους ακόλουθούς της. Η δημοσιογράφος έγραψε, ποστάροντας και μια… εύγλωττη φωτογραφία:

«Είμαι η Έλενα Ακρίτα και σάς γράφω από το προφίλ της μητέρας μου, αφού δεν μπορώ από το δικό μου». Όσο αφορά για το τι θα πράξει μόλις τελειώσει η ποινή της... η Έλενα Ακρίτα απαντά: «Τίποτα . Δεν σκοπεύω να κάνω απολύτως τίποτα. Ούτε αιτήσεις για αναθεώρηση θα τους στείλω, ούτε δεύτερο προφίλ, ούτε σελίδα, ούτε ομάδα, ούτε τίποτα.

Η φίμωση θα λήξει στο μήνα επάνω και θα επιστρέψω και θα γράφω όπως έγραφα. Δεν θα αλλάξω τίποτα, δεν θα ‘μαζέψω’ τίποτα, δεν θα λειάνω τίποτα. Θα είμαι αυτή που είμαι κι αν δεν τους αρέσω ας με μπλοκάρουν δια βίου. Εδώ τα βρόντηξα και παραιτήθηκα από τα ΝΕΑ όπου έγραφα 20 χρόνια, σ’ αυτούς θα κολλήσω;

Μπορούν να με φιμώσουν εδώ. Μόνον εδώ κι αλλού πουθενά. Γράφω στο News247, γράφω τα βιβλία μου, γράφω τα σενάρια μου, γράφω, γράφω και τους γράφω. Από το ψωμί τους δεν τρώω, στη δούλεψη τους δεν ειμαι κι ανάγκη δεν τους έχω».