Νέα προθεσμία έλαβε ο Τομπούλογλου-Εκτός Εθνικής Τράπεζας με απόφαση Τουρκολιά

Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το Σάββατο το απόγευμα έλαβε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου,…

tobouloglou 2

Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το Σάββατο το απόγευμα έλαβε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος κατηγορείται για εκβίαση διαφημιστικής εταιρείας που είχε κερδίσει σε διαγωνισμό του νοσοκομείου.

Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου ο κ. Τομπούλογλου επανέλαβε ότι «η Δικαιοσύνη θα λάμψει» καθώς όπως είναι γνωστό, αρνείται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και υποστηρίζει ότι οι 25.000 ευρώ, που συνελήφθη επ΄αυτοφώρω να παραλαμβάνει, ήταν ποσό που του δόθηκε για δωρεά στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπενθυμίζεται ότι o κ. Τομπούλογλου συνελήφθη την Τρίτη επ’ αυτοφώρω να λαμβάνει προσημειωμένα χαρτονομίσματα αξίας 25.000 ευρώ, προκειμένου να μην κηρύξει έκπτωτη διαφημιστική εταιρεία η οποία είχε αναλάβει πρόγραμμα του νοσοκομείο μετά από διαγωνισμό. Ο κ. Τομπούλογλου είχε ζητήσει την Τετάρτη προθεσμία από τον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.

Να σημειωθεί ότι εκτός Εθνικής Τράπεζας αναμένεται να βρεθεί ο Χάρης Τομπούλογλου, μετά και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη μίζα ύψους 25.000 ευρώ. Ήδη ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ, Αλέξανδρος Τουρκολιάς έδωσε εντολή να κινηθούν όλες οι διαδικασίες για την απομάκρυνσή του από τον όμιλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τομπούλογλου είναι χαμηλόβαθμος υπάλληλος της Εθνικής και ήταν και συνδικαλιστικό στέλεχος στο σωματείο των μη πτυχιούχων υπαλλήλων της τράπεζας.

Στο μεταξύ την παύση του Χ. Τομπούλογλου από τη θέση του προέδρου του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

 

 

 

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…