Newsroom

Newsroom

Νέα προθεσμία έλαβαν ο παιδοκτόνος και η σύζυγός του – τι υποστήριξε ο δικηγόρος τους

Στον ανακριτή Ναυπλίου οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης ο παιδοκτόνος και η σύζυγός του – μητέρα του 39χρονου δολοφονηθέντα στο Άστρος…

astros1 0 1

Στον ανακριτή Ναυπλίου οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης ο παιδοκτόνος και η σύζυγός του – μητέρα του 39χρονου δολοφονηθέντα στο Άστρος Κυνουρίας και πήραν νέα προθεσμία για να απολογηθούν μεθαύριο Πέμπτη. Ο δικηγόρος της οικογένειας πάντως μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι ο 39χρονος χτυπούσε τους γονείς του επί μια δεκαετία, τους ζητούσε χρήματα και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τα επτά εγγόνια τους. 

«Ζούσαν ένα οικογενειακό δράμα. Τους χτυπούσε τα δέκα τελευταία χρόνια, τους απειλούσε και τους ζητούσε χρήματα. Είχε φτάσει, μάλιστα, να απειλεί ότι θα εκτελέσει και τα επτά εγγόνια της οικογένειας, τα παιδιά, δηλαδή, των τριών αδερφών του. Το Πάσχα, είχε φτάσει στο σημείο να τους δέσει, να τους χτυπήσει και να βιντεοσκοπήσει όλα όσα έκανε», ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του 75χρονου πατέρα και της συζύγου του. 

Όπως είπε στους δημοσιογράφους ο 75χρονος πριν από οκτώ χρόνια είχε πάει στην τοπική Εισαγγελία ζητώντας μέτρα προστασίας από τις βιαιοπραγίες του γιου του.

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…