Νέα προσφυγή Παναθηναϊκού κατά Ολυμπιακού και ΕΟΚ

Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατέθεσε ο Παναθηναϊκός ζητώντας τον μηδενισμό του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών κόντρα στον Παναθλητικό.

58b05ee81dc5249c528b4bb6

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» προσέφυγαν στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών για την αναβολή της αναμέτρησης Παναθλητικός – Ολυμπιακός, στρεφόμενοι ουσιαστικά κατά της Ομοσπονδίας.

Ο Παναθηναϊκός ζητάει πρακτικά την ακύρωση της απόφασης της αναβολής του αγώνα ο οποίος διεξήχθη με δύο ώρα καθυστέρηση, μηδενισμό και αφαίρεση ενός βαθμού φέτος και ενός του χρόνου από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν ζητά τον υποβιβασμό των «ερυθρολεύκων».

Τι έχει συμβεί; Το παιχνίδι Παναθλητικός – Ολυμπιακός ήταν προγραμματισμένο για το περασμένο Σάββατο στις 13:00. Ο Ολυμπιακός ωστόσο καθυστέρησε λόγω ομίχλης να αφιχθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ξεκινήσει στις 15:00.

Σύμφωνα με τον κανονισμό ωστόσο οι αλλαγές στην ώρα του αγώνα επιτρέπονται αν έχουν ανακοινωθεί τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Παρά το μπάχαλο ο Παναθλητικός δέχθηκε να περιμένει και να αγωνιστεί δηλώνοντας πως δεν θα καταθέσει ένσταση.

Η πλευρά του «τριφυλλιού» ωστόσο αντέδρασε, ζητώντας από την Ομοσπονδία να μάθει βάσει ποιας απόφασης αναβλήθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθλητικό, ποιος την έλαβε και πού αυτή αναρτήθηκε. Η ΕΟΚ δεν απάντησε και οι «πράσινοι» προχώρησαν στην προσφυγή, θεωρώντας ως έχει γίνει παρανομία από την Ομοσπονδία για να καλύψει τον Ολυμπιακό.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…