Νέα καταγγελία για το ΑΤ Αγίων Αναργύρων: «Πήγα μαυρισμένη από το ξύλο και μου είπαν να μην ανέβω πάνω» (video)

Γυναίκα καταγγέλλει ότι στο ίδιο αστυνομικό τμήμα αντιμετώπισε αδιάφορους αστυνομικούς μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

αστυνομικός

Μία ακόμα καταγγελία έρχεται στο φως για το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, λίγες μέρες μετά τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα. Η καταγγελία προέρχεται από γυναίκα που πριν από δύο χρόνια είχε υποστεί ενδοοικογενειακή βία από τον πρώην σύζυγό της μπροστά στα μάτια του παιδιού τους, και παρότι πήγε την επόμενη μέρα στο αστυνομικό τμήμα για να προβεί σε καταγγελία, η στάση των αστυνομικών ήταν το λιγότερο αδιάφορη.

Μιλώντας στο Mega, η καταγγέλλουσα εξήγησε: “Πριν δύο χρόνια βίωσα κι εγώ ενδοοικογενειακή βία. Βρήκα τη δύναμη και πήγα στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων να το καταγγείλω. Εκεί ο αστυνομικός που ήταν στο φυλάκιο δε με αντιμετώπισε κατάλληλα, εννοώ ότι ήμουν άγρια ξυλοδαρμένη, με μώλωπες, και μου είπε ότι δεν μπορώ να ανέβω επάνω, γιατί υπάρχει άλλη διαδικασία αυτοφώρου και θα χρειαστεί να περιμένω. Καλύτερα λέει να φύγετε και να βρείτε δικηγόρο. Αποχώρησα, λάθος μου, ήμουν σε άθλια κατάσταση, γύρισα στο σπίτι με ό,τι αυτό συνεπάγεται και ξαναπροσπάθησα την επόμενη μέρα. Είχε βάρδια κάποιος άλλος αστυνομικός, πάλι το ίδιο σκηνικό διαδραματίστηκε, λέγοντάς μου ότι θα περιμένω πάρα πολλές ώρες, γιατί επάνω ο αξιωματικός υπηρεσίας έχει πάλι αυτόφωρο, θα τελειώσω 10, 11 το βράδυ. Δεν μπήκα μέσα ποτέ”.

Περιέγραψε ακόμα πόσο δύσκολο είναι να βρει μια γυναίκα τη δύναμη να φτάσει ως το αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία: “Μετά κινήθηκα νομικά, γιατί δεν έβρισκα άκρη. Είναι πολύ δύσκολο, με συνδυασμό συναισθημάτων. Μου είναι δύσκολο ακόμα και τώρα να μιλήσω”.

Ερωτηθείσα τι σκέφτηκε όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα, απάντησε: “Θυμήθηκα ξανά το περιστατικό, ότι πήγα να ζητήσω βοήθεια και με απέτρεψαν, αυτό. Είναι δύσκολο ακόμα και τώρα”.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…