Newsroom

Newsroom

Νέα Φιλαδέλφεια: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού

Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκε νωρίς το πρωί ο οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού που συνελήφθη για τα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

5945319

Προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα ζήτησε και έλαβε από την 25η τακτική ανακρίτρια ο 43χρονος Έλληνας χούλιγκαν, που συνελήφθη χθες το απόγευμα στο σπίτι του στην περιοχή του Γκύζη, μετά την ταυτοποίησή του ως ένας από τους εμπλεκόμενους στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Ο συλληφθείς βρέθηκε το Σάββατο ενώπιον της ανακρίτριας χωρίς δικηγόρο και αφού πήρε προθεσμία για να απολογηθεί επέστρεψε στη ΓΑΔΑ όπου θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την απολογία του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 25η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, μετά το ένταλμα σε βάρος του οργανωμένου οπαδού του ΠΑΟ, φέρεται ότι θα είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια, εκδίδοντας νέα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα για τα οποία προκύπτει εμπλοκή τους σε όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους μία σειρά από συγκεκριμένα ευρήματα που εξετάζονται και η αξιοποίηση των οποίων αναμένεται ότι θα φέρει ενώπιον της δικαστικής λειτουργού νέους κατηγορούμενους.

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…