Newsroom

Newsroom

Νέα Ερυθραία: Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας στον δράστη

Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας στον υπαίτιο για το αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Ερυθραία

kifisia dolofonia

Ποινική δίωξη για αδικήματα κακουργηματικού και πλημελληματικου βαθμού άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 40χρονου που πυροβόλησε χθες στη Νέα Ερυθραία κατά δύο ανδρών που εκτελούσαν εργασίες σε εγκατάσταση φυσικού αερίου, τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν από αυτούς.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το πρωί στην Εισαγγελία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και για τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή και έλαβε προθεσμία για την απολογία του.

Νέα στοιχεία για τη ζωή του άνδρα που σκόρπισε τον θάνατο

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι πολύ συχνά ο 40χρονος δράστης είχε προκαλέσει αναστάτωση στη γειτονιά. Πολλές φορές έβγαινε στην ταράτσα του σπιτιού και πυροβολούσε ανδρείκελα που τα κρεμούσε από το μπαλκόνι, άλλες πάλι έβγαινε στον δρόμο οπλισμένος και πυροβολούσε τους κάδους απορριμμάτων.

«Τον βλέπαμε ότι σημάδευε πάνω στην ταράτσα ομοίωμα ανθρώπου, πυροβολούσε… Και χθες το βράδυ επειδή έκανε μία δοκιμή, με πυροβολισμό, απέναντι ο γείτονας κάλεσε την αστυνομία και δεν ήρθε», Συνήθως κυκλοφορούσε νυχτερινές ώρες με κουκούλα στο κεφάλι, περπατούσε προκλητικά και κοιτούσε επίμονα τους περαστικούς. Γείτονες, θορυβημένοι από τη συμπεριφορά του είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία, όμως δεν είχε γίνει κάτι».

Όπως έγινε γνωστό, στο παρελθόν ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, καθώς είχε παραισθήσεις και νόμιζε ότι τον καταδιώκουν. Είναι ενδεικτικό πως όταν συνελήφθη φορούσε μια ρόμπα σαμουράι και φώναζε: «Ο Σατανάς με έβαλε να το κάνω, μου έχουν κάνει μάγια».

 

 

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…