Νέα επίθεση Μπέου σε Κασσελάκη: «Είναι ο Μπέπε Γκρίλο της Ελλάδας – Αυτός προκάλεσε με τις αηδίες του»

Νέα χυδαία επίθεση σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος Βόλου

μπεος

Νέα επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος, μετά από ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο σε τοπικό κανάλι του Βόλου.

Συγκεκριμένα , σύμφωνα με το thenewspaper.gr. ο δήμαρχος Βόλου παρομοίασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον ιταλό Μπέπε Γκρίλο, επικαλούμενος σχετική αναφορά του πρωθυπουργού, ενώ αναφερόμενος στον ομοφοβικό οχετό σε βάρος του το βράδυ των δημοτικών εκλογών είπε: «Ας πρόσεχε. Αυτός προκάλεσε με αυτές τις αηδίες για τις υιοθεσίες».

»Έλα τώρα με τον Μπέπε Γκρίλο που είπε και ο Μητσοτάκης. Πρέπει να είναι προσεκτικός αυτός, όχι εγώ. Ούτε η θρησκεία μας, ούτε ως Έλληνες, ούτε ως κουλτούρα αποδεχόμαστε αυτό το θέμα. Είναι μία μειοψηφία, αλλά δε θα το επιβάλουν κιόλας. Είναι δική του η προσωπική του ζωή, αλλά δε θα μας το επιβάλει κανείς. Δε θα περάσετε αυτό που θέλετε, ως φυσιολογικό αυτό το πράγμα», είπε αρχικά ο δήμαροχε Βόλου και συνέχισε ακάθεκτος

«Μία μερίδα που είναι δημοσιογράφοι στα πρωινάδικα και έχουν γεμίσει αυτό τον χώρο, δε σημαίνει ότι είναι και αποδεκτοί σε όλη την κοινωνία και στη θρησκεία μας. Μην τρελαθούμε. Αν το παιδί μου ήταν ομοφυλόφιλος, θα το αγκάλιαζα φυσικά. Δε διαχωρίζω με φύλα το παιδί μου. Δε μπορώ να μην το αγκαλιάσω. Δεν επιλέγω τις παρέες μου με βάση την ομοφυλοφιλία. Δε με ενοχλεί. Άλλο αυτό και άλλο ότι αυτό είναι το σωστό. Δεν είναι. Να το ξεκαθαρίσουμε. Υπάρχει απόπειρα επιβολής. Είστε μέρος της κοινωνίας, σας σεβόμαστε, αλλά μέχρι εκεί»

Το «Κουλούρι»: Υπενθύμιση να δείχνει στεναχωρημένος στα σημερινά του βίντεο στο TikTok έβαλε ο πρωθυπουργός

μητσοτάκης τεμπη

Το «Κουλούρι»: Υπενθύμιση να δείχνει στεναχωρημένος στα σημερινά του βίντεο στο TikTok έβαλε ο πρωθυπουργός

Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ένα μήνυμα ντροπής στον λαό για την επέτειο…

Μπακογιάννη: Σάλος με δήλωση για τον Καραμανλή – «Κανείς δεν μπαίνει στα παπούτσια του» (video)

Μπακογιάννη 1

Μπακογιάννη: Σάλος με δήλωση για τον Καραμανλή – «Κανείς δεν μπαίνει στα παπούτσια του» (video)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με τα Τέμπη, πως «κανένας δεν…