Newsroom

Newsroom

«Πληρωμένη» απάντηση Κασσελάκη σε Μπέο: Έβαλε γαλότσες και πήρε το φτυάρι (video)

Ο ίδιος ο δήμαρχος Βόλου τον είχε προτρέψει να κάνει αυτή την κίνηση πριν από μερικές ημέρες

5986009

Στον ταλαιπωρημένο Βόλο βρίσκεται από το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι εκεί και μιλάει με πολλούς κατοίκους για το τι συμβαίνει στη Θεσσαλική πόλη.

Μάλιστα από ό,τι φαίνεται άκουσε και τις… συμβουλές του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος σε μια απ’ τις πολλές δεκάδες χυδαίες επιθέσεις του είχε αναφέρει πριν από μερικές ημέρες «να πάρει τον Τάιλερ και να έρθει στον Βόλο να πιάσει το φτυάρι».

Έτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φόρεσε τις γαλότσες του και μπήκε σε σπίτι πλημμυροπαθή για να τον βοηθήσει να βγάλει τις λάσπες απ’ αυτό. Παίζοντας το ίδιο παιχνίδι με τον δήμαρχο του Βόλου, ο οποίος τα μόνα που έχει κάνει για τους πολίτες τις τελευταίες ημέρες είναι να τους βρέξει και να τους δείρει.

Καταγραφή

Θυμίζουμε ότι ο Αχιλλέας Μπέος πριν από μερικές ημέρες είχε επιτεθεί στον Στέφανο Κασσελάκη με απαράδεκτο τρόπο:

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, για ακόμια μια μέρα μιλώντας για το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Elias από την πόλη αντί απολογίας διάλεξε αυτή τη φορά να επιτεθεί στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Α. Μπέος απεύθυνε πρόσκληση στον πρόερο του ΣΥΡΙΖΑ και στον σύντροφό του να πάνε στον Βόλο και να βοηθήσουν. Μια προόσκληση βέβαια με χαρακτηριστικά ομοφοβικής επίθεσης και τοξικής ειρωνείας…

«Να έρθει το συντομότερο, αλλά να πάρει και τον Τάιλερ, πώς τον λένε, όχι τον Τέιλορ τον ράφτη. Να έρθουν μαζί, να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια και να βοηθήσουμε. Είναι ευπρόσδεκτος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Στα της κακοκαιρίας ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ πως ατά 80% έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο Βόλο και κατά 65% η υδροδότηση,

Ωστόσο ο δήμαρχος Βόλου διευκρίνισε ότι το νερό δεν είναι πόσιμο καθώς οι αγωγοί γέμισαν ξανά με λάσπες. Σημείωσε ακόμα ότι στα χωριά θα αργήσει να αποκατασταθεί η βλάβη καθώς είναι δύσκολο να τα προσεγγίσουν τα συνεργεία, λόγω των καταστροφών στο οδόστρωμα.

Ο κ. Μπέος εκτίμησε ότι η βροχή που προκάλεσε ο Elias ήταν εντονότερη από εκείνη του Daniel σημειώνοντας χαρακτηριστικά:«Νόμιζα πως βρισκόμουν στους καταρράκτες του Νιαγάρα».

 

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό