Νέα επεισόδια στο Σχιστό Κορυδαλλού για τον πυροβολισμό του 16χρονου

Νέα ένταση έχει προκληθεί στο Σχιστό Κορυδαλλού στη Δυτική Αττική, από ομάδες νεαρών Ρομά, που συγκεντρώθηκαν βάζοντας φωτιές σε κάδους

ezgif.com gif maker 77

Ένταση επικρατεί το βράδυ της Πέμπτης στο Μικρό Σχιστό Κορυδαλλού καθώς νεαροί Ρομά έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους και ελαστικά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά οχήματα και δυνάμεις της αστυνομίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε στην οδό Ποταμού από το ύψος της Καραολή και Δημητρίου έως τη Δερβενακίων και στα δύο ρεύματα.

Υπενθυμίζεται ότι σε επιχείρηση της αστυνομίας που διεξάγεται από το πρωί στη Δυτική Αττική μετά και τα χθεσινά εκτεταμένα επεισόδια η αστυνομία έχει προχωρήσει σε επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται από το πρωί σε Ζεφύρι, Μενίδι, Άνω Λιόσια και Νεόκτιστα Ασπροπύργου ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία και οι επτά συλλήψεις αφορούν κατοχή ναρκωτικών, ενώ έγιναν και 25 κατ’ οίκον έρευνες, ενώ η επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ.

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…