Newsroom

Newsroom

ΝΔ: 30 βουλευτές δεν ψηφίζουν τα μέτρα παρά την κομματική πειθαρχία

Την πρόθεση του να μην προχωρήσει στην ψήφιση των νέων μέτρων ανακοίνωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης. Όπως χαρακτηριστικά…

Την πρόθεση του να μην προχωρήσει στην ψήφιση των νέων μέτρων ανακοίνωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας στο www.koutipandoras.gr , «Έχω ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσω τα νέα μέτρα και δεν θεωρώ ότι είμαι αντάρτης, όπως θέλουν να με παρουσιάσουν».

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Σταμάτης αναφέρει, «το όχι στη σύμβαση είναι η επανάσταση της συνείδησης», όπως επίσης και τη φράση «όχι στη δικτατορία του μονόδρομου», παραπέμποντας σε παλαιές δηλώσεις του νυν αρχηγού της ΝΔ από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης.

Την ίδια ώρα το κλίμα στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ είναι κάτι παραπάνω από έκρυθμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.koutipandoras.gr, μία ομάδα 40 βουλευτών διέρρεε εδώ και μέρες ανοικτά την πρόθεση της να καταψηφίσει τα νέα μέτρα.

Στα γραφεία της Συγγρού σήμανε συναγερμός και αμέσως τέθηκε στους βουλευτές θέμα κομματικής πειθαρχίας, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές κατά την ψηφοφορία. Φαίνεται όμως ότι τα πνεύματα δεν ηρέμησαν, καθώς γύρω στους 30 βουλευτές εξακολουθούν να εμφανίζονται κατά των νέων μέτρων.

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…