NBA: Ρεκόρ καριέρας με 64 πόντους ο Γιάννης – Καυγάδισε για τη μπάλα του αγώνα στο τέλος

Παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

f1fd55fd giannis antetokounmpo signals milwaukee bucks getty images

Βραδιά Γιάννη ήταν χθες στο ΝΒΑ καθώς ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης στον αθλητικό κόσμο της Αμερικής, για παραπάνω από έναν λόγο καθώς πέρα απ’ το ρεκόρ καριέρας που έκανε στο τέλος του αγώνα με τους Πέισερς καυγάδισε για την μπάλα αυτού.

Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής φόργουορντ ήταν ασταμάτητος στο παιχνίδι πετυχαίνοντας 64 πόντους με 20/25 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 24/32 βολές, κάνοντας ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με τους παίκτης της Ιντιάνα να μην μπορούν να τον σταματήσουν με κανέναν τρόπο.

Βέβαια δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε πολλά ευτράπελα. Κατά τη διάρκεια του ματς ο Γιάννης είχε μια παρεξήγηση με τον Χάλιμπερτον, με τος δυο τους να τα βρίσκουν και να αγκαλιάζονται λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ενώ ροντέο παραλίγο μα γίνει το ματς όταν έγινε ένα σκληρό φάουλ πάνω στον Έλληνα σταρ, με τους παίκτες των Μπακς να νευριάζουν με αυτό.

Δεν σταματάμε εκεί όμως, καθώς στο τέλος του ματς ο Γιάννης θέλησε να πάρει τη μπάλα σπίτι του, καθώς με αυτή πέτυχε το απόλυτο ρεκόρ. Πράγμα που δεν άρεσε στους παίκτες των Πέισερς οι οποίοι την πήραν μαζί τους. Ο Αντετοκούνμπο έγινε έξαλλος με αυτό και πήγε γρήγορα να τη ζητήσει, με τους αντιπάλους να μην τη δίνουν. Τότε ο ίδιος πήγε σε παίκτη των Ιντιάνα και είπε «πήγαινε να φέρεις τη γαμ… μπάλα».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…