Newsroom

Newsroom

NASA: Συνέντευξη Τύπου για μια ανακάλυψη πιο μακριά κι απ' το ηλιακό σύστημα

Θα γίνουν αποκαλύψεις με σημαντικές πληροφορίες σχετικά με εξωπλανήτες ή πλανήτες που περιστρέφονται σε τροχιά εκτός του ηλιακού μας συστήματος. Ωστόσο οι φήμες οργιάζουν περί τίνος πρόκειται! Το κοινό θα μπορεί να στέλνει τα ερωτήματά του μέσω twitter.

58ac70271dc52452538b494a

Όπως ανακοίνωση η Διεθνής Διαστημική Υπηρεσία, πρόκειται να ανακοινώσει μία «σπουδαία ανακάλυψη πέρα από το ηλιακό μας σύστημα».

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης θα γίνουν αποκαλύψεις με σημαντικές πληροφορίες σχετικά με εξωπλανήτες ή πλανήτες που περιστρέφονται σε τροχιά εκτός του ηλιακού μας συστήματος. Στην εν λόγω ανακοίνωση δεν έγινε ωστόσο καμία περαιτέρω αναφορά για το ποιο θα είναι το ακριβές περιεχόμενο της αποκάλυψης.

Σύμφωνα με τον Independent, oι εξωπλανήτες αποτελούν κύρια ελπίδα για ζωή οπουδήποτε αλλού στο σύμπαν, δεδομένου ότι πολλοί έχουν διαπιστώσει κοινά στοιχεία σε αυτούς με τη Γη, γεγονός που ενδέχεται να υποδεικνύει ότι σε αυτούς υπάρχουν δομικά στοιχεία για τη δημιουργία ζωής.

Η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα αύριο, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι (ώρα Νέας Υόρκης) και θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας της NASA

Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου θα είναι αστρονόμοι και επιστήμονες του διαστήματος από όλο τον κόσμο. Tο κοινό θα είναι σε θέσει να υποβάλλει ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #AskNasa κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…