Newsroom

Newsroom

«Να το πείτε και στις φίλες σας»

«θέλω με τη δική σας βοήθεια να αλλάξουμε την προτίμηση των γυναικών προς τον κ. Τσίπρα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο συνέδριο της ΝΔ, το 2016, μιλώντας σε εκδήλωση της γραμματείας γυναικείων θεμάτων του κόμματος.  

koulis asximos 0

Φαίνεται πως οι παρακλήσεις του δεν έχουν πιάσει ακόμα τόπο, καθώς, όπως διαβάζουμε σε παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας “Καθημερινή”, έχει φτάσει στο σημείο να παρακαλάει -συστηματικά- γυναίκες που συναντάει στις περιοδείες του, να πουν στις φίλες τους πως οι φωτογραφίες τον αδικούν και από κοντά είναι πιο… εμφανίσιμος.

Ακολουθούν δύο αποσπάσματα της ίδιας στήλης της εφημερίδας. Το πρώτο έχει ημερομηνία 13/01/2018 και το δεύτερο είναι χθεσινό (09/10/2018)

Κάποιος πρέπει να πει στον κ. Μητσοτάκη πως οι γυναίκες (και οι άντρες) μπορούν να συγχωρήσουν πολλά, αλλά σίγουρα όχι έναν πλούσιο γόνο που παρακαλάει για λίγη περισσότερη προσοχή.

Y.Γ: Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα οι πληροφορίες αυτές να είναι τυποποιημένες, αλλά δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε πως οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι θα έφταναν σε αυτό το σημείο.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη