Newsroom

Newsroom

Ν. Παππάς: Μπαγιάτικο το Grexit

«Δεν υπάρχει success story και η κυβέρνηση θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο» τόνισε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου…

papas 15

«Δεν υπάρχει success story και η κυβέρνηση θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο» τόνισε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, όπου αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην πολιτική που θα εφαρμόσει η Κουμουνδούρου είπε: «συνέχεια του κράτους θα ισχύσει, δεν θα ισχύσει η συνέχεια του Μνημονίου».
Χαρακτήρισε «μπαγιάτικη» την ιστορία με το Grexit τονίζοντας επίσης ότι: «Δεν έχουμε τίποτα παραπάνω να πούμε σε αυτό. Καλούμε τον κόσμο να παρατηρήσει με προσοχή τις δηλώσεις των διεθνών παραγόντων, της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης του κ. Κατάινεν -που κάθε άλλο παρά αριστερός είναι- ακόμα και της καγκελαρίας της ίδιας που ήρθε να διαψεύσει το γνωστό δημοσίευμα του Spiegel που επανέφερε το θέμα»
Εξαπολύοντας δε ευθεία πυρά κατά της ΝΔ είπε: «Ματαιοπονεί η ΝΔ, αν επιχειρεί να ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία με βάση αυτό το θέμα. Ο κόσμος είναι ψύχραιμος. Παρατηρεί, γνωρίζει και αναγνωρίζει όσους εντός της χώρας προσπαθούν να αποκρύψουν ή να διαστρεβλώσουν όσα πραγματικά συμβαίνουν στην Ευρώπη»

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…