Ν. Γκαρά για νέα λίστα Πέτσα: Η κυβέρνηση επιστρατεύει τα ΜΜΕ για να καλύψει την αναλγησία της

Δύο εκατομμύρια ευρώ επιπλέον θα δοθούν στα φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ για τη μετάδοση μηνυμάτων για τον covid-19

NewsRoom 29/10/2020 | 11:26

«Η κυβέρνηση επιστρατεύει τους γνωστούς της συμμάχους για να καλύψει την αναλγησία και την ανικανότητα της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η αναπληρώτρια τομεάρχης Ενημέρωσης, Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά.

Στην ανακοίνωσή της που εκδόθηκε με αφορμή την ανακοίνωση νέων «πακέτων» για διαφημιστικές καμπάνιες μέτρων κατά του covid-19, στα ΜΜΕ, η κ. Γκαρά εκφράζει απορίες σχετικά με το πόσες σημαντικές παροχές θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν με αυτά τα δύο εκατομμύρια.

Νατάσα Γκαρά: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει προσωπική ευθύνη για αυτό το συνεχιζόμενο σκάνδαλο αδιαφάνειας

Ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου επέλεξε ο Πέτσας να βγάλει 2.000.000 ευρώ για διαφημιστική καμπάνια στα ΜΜΕ.

Την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται, η κυβέρνηση επιστρατεύει τους γνωστούς της συμμάχους για να καλύψει την αναλγησία και την ανικανότητα της.

Η δεύτερη Λίστα Πέτσα μας κάνει να αναρωτιόμαστε, πόσα άραγε λεωφορεία θα μπορούσαν να αγοραστούν με τα 2 εκατομμύρια ευρώ που χαρίζει αυτή τη φορά με άλλη μια απευθείας ανάθεση; 

Πόσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών και πόσες ΜΕΘ θα μπορούσε να αποκτήσει το ΕΣΥ;

Πόσες επιπλέον σχολικές αίθουσες θα μπορούσαν να δημιουργηθούν και πόσες προσλήψεις καθηγητών να γίνουν; 

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει προσωπική ευθύνη για αυτό το συνεχιζόμενο σκάνδαλο αδιαφάνειας. Όταν μάλιστα είναι γνωστό πως τέτοιες ενημερωτικές εκστρατείες στα κανάλια βάσει Νόμου  είναι δωρεάν. 

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει απολύτως να δίνει προτεραιότητα στα ΜΜΕ της σιωπής, αδιαφορώντας για τις αγωνίες και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.