Newsroom

Newsroom

Ν. Φλογητά: Ο 81χρονος κέρδισε την πρώτη μάχη κατά των funds

Σώθηκε το σπίτι του 81χρονου συνταξιούχου με αναπηρία από τα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής από τον πλειστηριασμό. Τον είχαν πετάξει έξω και αναγκάστηκε να κοιμάται στην βεράντα

FLOGHTA EKSOSI 81XRONOS 5 5 23 1

Έπειτα από μια σκληρή μάχη και σχεδόν εδώ και δύο μήνες να κοιμάται στην αυλή και στην βεράντα του σπιτιού του, σήμερα στο Πρωτοδικείο Πολυγύρου εκδικάστηκε η δεύτερη ανακοπή κατά του fund που έβγαλε σε πλειστηριασμό το σπίτι του 81χρονου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.gr με προσωρινή διαταγή επιστρέφει ο κ. Θεόφιλος Τζοχουνίδης στο σπίτι του, μετά από τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει από την πρώτη στιγμή ο δικηγόρος του Φώτης Μπαμπάνης.

Η αρχική διαταγή πληρωμής που κοινοποιήθηκε εκ νέου στον 81χρονο οφειλέτη, κι ενώ ήδη είχε γίνει κατάσχεση και πλειστηριασμός της οικίας του, καθίσταται ανενεργή, και συνεπώς άκυρη όλη η διαδικασία που ακολούθησε βασιζόμενη σε αυτήν. Αυτή ήταν η σημερινή εξέλιξη της υπόθεσης στο Πρωτοδικείο Πολυγύρου όπου εδώ και μερικές εβδομάδες δίνεται η μάχη με τον δικηγόρο του κ. Τζοχουνίδη, Φώτη Μπαμπανή.

Ο 81χρονος από τα Ν. Φλογητά μπορεί πλέον να μπει στην οικία του, και να πάψει να κοιμάται τα βράδια στη βεράντα. Ήδη η οικογένεια, με μεγάλη συγκίνηση, εισήλθε στο σπίτι το οποίο επανειλημμένα ο κ. Θεόφιλος δήλωσε ότι δεν θα εγκαταλείψει.

Στις 3 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 το πρωί εκδικάζεται με ανοιχτό ακροατήριο η ανακοπή βίαιης αποβολής ελλείψει ενεργητικής νομιμοποίησης ενώ ένα ακόμη δικαστήριο θα γίνει στις 24 Ιουλίου με ανοιχτό ακροατήριο.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…