Μυστήριο ο ξαφνικός θάνατος του αρχισυντάκτη της Komsomolskaya Pravda

«Εγκεφαλικό» η επίσημη εξήγηση για το σύμμαχο του Πούτιν - Ο Σουγκόρκιν εμφάνισε σημάδια ασφυξίας.

Ρωσία: Μυστηριώδης θάνατος του αρχισυντάκτη της Komosomolskaya Pravda – Πέθανε σε ηλικία 68 ετών ο Βλαντιμίρ Νικολάεβιτς Σουγκόρκιν, αρχισυντάκτης της θρυλικής Komsomolskaya Pravda, και υπέρμαχος του Πούτιν. «Εγκεφαλικό» η επίσημη εξήγηση για το σύμμαχο του Πούτιν.

Ο Σουγκόρκιν εμφάνισε σημάδια ασφυξίας όταν πέθανε την Τετάρτη (14/9) και ενώ βρισκόταν συναδέλφους του από την Komsomolskaya Pravda και άλλα μέσα και ταξίδευαν προς το Καμπακόρφσκ.

Έπεσε αναίσθητος με τους συναδέλφους του να είναι ανήμποροι να κάνουν κάτι. Σύμφωνα με την Daily Mail, συνάδελφός του ανέφερε πως τον έβγαλαν να πάρει αέρα όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία, ωστόσο τελικά σωριάστηκε.

Ο γιατρός που τον εξέτασε και διαπίστωσε το θάνατό του, είπε πως αιτία ήταν το εγκεφαλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Komsomolskaya Pravda είναι ένα φιλοκυβερνητικό μέσο την οποία ο Πούτιν είχε επαινέσει με αφορμή τα 95 χρόνια λειτουργίας της.

«Είναι σημαντικό το σημερινό προσωπικό της εφημερίδας να μεταδίδει αυτές τις παραδόσεις από γενιά σε γενιά και να προσπαθεί να διατηρήσει τη ναυαρχίδα της εφημερίδας στην αγορά των μέσων ενημέρωσης της Ρωσίας», είχε πει τότε.

Ο Σουγκόρκιν είναι ένας ακόμα σύμμαχος του Πούτιν ο οποίος χάνει ξαφνικά τη ζωή του τον τελευταίο καιρό, με αρκετούς να χαρακτηρίζουν το θάνατο μυστηριώδη, πιστεύοντας πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτόν.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό πέθανε ξαφνικά ο διευθυντής αεροπορίας της ρωσικής εταιρείας Far East and Arctic Development Ιβάν Πετσόριν, επίσης σύμμαχος του Πούτιν. Η επίσημη εξήγηση ήταν πως «έπεσε από βάρκα».

Ψήφισμα ΠΟΕΣΥ: «Κατάπτυστη η αγωγή της Ενωσης Αποστράτων κατά του Νίκου Μπογιόπουλου»

Ψήφισμα ΠΟΕΣΥ: «Κατάπτυστη η αγωγή της Ενωσης Αποστράτων κατά του Νίκου Μπογιόπουλου»

Το ψήφισμά του Συνεδρίου καταγγέλλει τις ευθύνες της κυβέρνησης και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που εποπτεύει…