Πικραμένη η Καϊλή με την καρατόμηση Λοβέρδου: Έπρεπε να στηριχθεί ο αγώνας του (video)

«Ακατανόητη» χαρακτηρίζει την απόφαση της Φώφης Γεννηματά για «καρατόμηση» του Ανδρέα Λοβέρδου από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ η Εύα Καϊλή, υπερασπιζόμενη σθεναρά την πορεία και τις επιλογές του Ανδρέα Λοβέρδου

kaili

Τη διαφωνία της με την απόφαση της Φώφη Γεννηματά να απομακρύνει από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο κατέθεσε η Εύα Καΐλή, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 .

«Η απόφαση της Φώφης Γεννηματά ήταν δικαίωμά της αλλά ακατανόητη» σχολίασε η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, για να συνεχίσει λέγοντας ότι «ο Ανδρέας Λοβέρδος στάθηκε στα δύσκολα» και έπρεπε «να στηριχθεί από την παράταξη».

Συγκεκριμένα, ενώ στην αρχή είπε πως η επιλογή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου είναι απόφαση της προέδρου, διαχώρισε τη θέση της σημειώνοντας πως «η προσωπική μου άποψη μπορεί να είναι διαφορετική και είναι διαφορετική».

«Θεωρώ ότι ο κ. Λοβέρδος παρ’ ότι εξέφρασε τις φιλοδοξίες του είχε ανοιχτά χαρτιά, στάθηκε δίπλα στην παράταξη, είναι ένα εξαιρετικό στέλεχος και δεν βλέπω πως αυτό θα ωφελήσει τελικά το ΚΙΝΑΛ» συνέχισε η κ. Καϊλή, εκτιμώντας ότι η καρατόμηση Λοβέρδου «δημιουργεί περισσότερα προβλήματα και αδυναμίες και πληγώνει και τα στελέχη μας, οπότε παραμένω επιφυλακτική μέχρι να καταλάβω για ποιο λόγο συνέβη». «Μπήκαμε νωρίς πάλι σε εσωστρέφεια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, άρχισε μάλιστα να πλέκει το εγκώμιο του Ανδρέα Λοβέρδου, υπερθεματίζοντας στο ζήτημα της σύγκρουσής του με τον ΣΥΡΙΖΑ, για την υπόθεση Novartis:

«Είναι από τα στελέχη που κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για οποιαδήποτε υπονόμευση. Στάθηκε δίπλα στην παράταξη στα δύσκολα. Μάλιστα ήταν από τα στελέχη που στοχοποιήθηκαν από την κυβέρνηση μιας ακροδεξιάς με τον ΣΥΡΙΖΑ, και μιλώ για την υπόθεση Novartis, και κατάφερε να δείξει και συμβολικά ότι η μάχη αυτή χάθηκε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι αυτό ήταν σημαντικό να υποστηριχθεί και από την παράταξη.»

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη