«Μπράβοι» ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στο Γκάζι και άρπαξαν υπηρεσιακό όπλο-Σιγή από την ΕΛ.ΑΣ

Σοβαρό περιστατικό με την συμπλοκή αστυνομικών εκτός υπηρεσίας, με «μπράβους» νυχτερινού κέντρου στο κέντρο της Αθήνας,  φαίνεται ότι αποσιωπήθηκε από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας

NewsRoom 11/02/2020 | 20:23

Το  συμβάν σημειώθηκε προ πέντε ημερών, όπως αναφέρει το tovima.gr έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, όταν δύο νέοι ειδικοί φρουροί που μόλις είχαν ενταχθεί σε ομάδες περιπολιών, ήλθαν σε προστριβή με θαμώνες και υπεύθυνους του νυκτερινού κέντρου για μια γυναίκα που εργαζόταν εκεί.

Οι δυο ειδικοί φρουροί κτυπήθηκαν από τους υπαλλήλους του νυκτερινού κέντρου κι ένας από αυτούς μάλιστα κατέληξε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, ο ένας εκ των αστυνομικών πυροβόλησε στον αέρα.

Η μία σφαίρα που έριξε φέρεται να εξοστρακίστηκε σε παρκαρισμένο ΙΧ.

Όπως αναφέρουν αξιωματούχοι της λεωφόρου Κατεχάκη οι ιδιώτες άρπαξαν και το τσαντάκι που περιείχε το υπηρεσιακό όπλο του άλλου αστυνομικού, το οποίο όμως βρέθηκε λίγο αργότερα. 

Το οξύμωρο του γεγονότος είναι ότι τόσες ημέρες, κανείς από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ δεν έκανε λόγο για οτ περιστατικό, ενώ απορίας άξιον είναι ότι ούτε το συνδικαλιστικό  όργανο των αστυνομικών, δεν έκανε σε καμία τηλεοπτική εκπομπή όπου εμφανίζονται συχνά πυκνά τις τελευταίες ημέρες, αναφορά για το σοβαρό περιστατικό, 

Πάντως, για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από τις κεντρικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ