Newsroom

Newsroom

Μπλέκει τον πρόεδρο της ΤΟ της Χρυσής Αυγής η σύζυγος του δράστη

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση της ωμής δολοφονίας του άτυχου Παύλου Φύσσα,…

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση της ωμής δολοφονίας του άτυχου Παύλου Φύσσα, μετάα και τη σύλληψη της συζύγου του δράστη.

Η σύζυγος του 45χρονου δράστη παραδέχθηκε στην ομολογία της ότι ο σύζυγός της ζήτησε από την ίδια να απομακρύνει τα σκουπίδια που τον συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή. Η ίδια όμως, όπως μεταδίδει η Καθημερινή δεν τα πέταξε στα σκουπίδια αλλά τα πήγε στο σπίτι του προέδρου της τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Αρχικά η σύζυγος του δράστη είχε καταθέσει ότι τα πράγματα αυτά τα πέταξε σε κάδο σκουπιδιών. Η απεργία όμως των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας την ανάγκασε να ανασκευάσει την κατάθεσή της.

Όπως παραδέχθηκε, πήγε το αποδεικτικό υλικό στο σπίτι του προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο άσκησης δίωξης κατά της συζύγου του δράστη αλλά και της συζύγου του προέδρου της Τ.Ο., για ψευδορκία.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…