Newsroom

Newsroom

Μπήκε τηλεπωλητής και βγήκε…Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο Άδωνις (Video)

Με τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. “παρηγόρησε” ο Αντώνης Σαμαράς τον αποπεμφθέντα από την κυβέρνηση Άδωνη Γεωργιάδη. Ο…

georgiadis 23 1

Με τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. “παρηγόρησε” ο Αντώνης Σαμαράς τον αποπεμφθέντα από την κυβέρνηση Άδωνη Γεωργιάδη. Ο πρωθυπουργός προφανώς θέλησε να εκμεταλλευτεί την τηλεοπτική εμπειρία του πρώην υπουργού Υγείας, ο οποίος πάντως χθες έσπευσε να επιστρέψει στις τηλεπωλήσεις… Η σχετική ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο τον Αντ. Σαμαρά, ύστερα από συνάντηση μεταξύ τους στο Μέγαρο Μαξίμου. “Επειδή πολλά γράφονται και λέγονται αυτές τις μέρες, παραμένω πάντα πιστός στην παράταξη και στηρίζω απόλυτα τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά”, δήλωσε ο ίδιος Αδ. Γεωργιάδης αμέσως μετά. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς χρειάστηκε περίπου κάτι παραπάνω από μια ώρα για να…πείσει τον Άδωνι Γεωργιάδη πως η απομάκρυνσή του από το υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό δεν σημαίνει ότι έπαψε να υπάρχει εμπιστοσύνη και εκτίμηση στο πρόσωπό του. Και ήταν τέτοια η…προσπάθεια του πρωθυπουργού να μεταπείσει τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου που όταν τελικά τα κατάφερε, βγήκε ο ίδιος από το Μέγαρο Μαξίμου και συνάντησε τους δημοσιογράφους για να τους ανακοινώσει τα… ευχάριστα!

 

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης λοιπόν από το τρίτο θερινό τμήμα της Βουλής και στην Ολομέλεια μετά, θα είναι ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, αντικαθιστώντας τον διάδοχό του στο υπουργείο Υγείας, Μάκη Βορίδη και την νέα κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη. 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…