Μπάμπης εναντίον Μπάμπη στη ΝΔ: «Πόρτα» για τον Παπαπαναγιώτου, Επικρατείας για τον Παπαδημητρίου

«Δεν υπάρχει θέση στα ψηφοδέλτια για τον Μπάμπη»

3627294 0

Σε δίλημμα φαίνεται πως βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με το ποιος από τους δύο μεγάλους «Μπάμπηδες» της δημοσιογραφίας είναι καλύτερος προπαγανδιστής της πολιτικής του, αλλά και το ποιος μπορεί να σταθεί επάξια στα βουλευτικά έδρανα της ΝΔ.

Όπως όλα δείχνουν πάντως, η πλάστιγγα κλίνει προς την πλευρά του Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος αναμένεται να μην συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, ώστε να μπει σε εκλόγιμη θέση του Επικρατείας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Τα νέα όμως από την Πειραιώς, δεν είναι τόσο ελπιδοφόρα και για τον έτερο Μπάμπη. 

Παρά τις πραγματικά φιλότιμες διαδικτυακές και ραδιοφωνικές προσπάθειες του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου να καταθέσει διαπιστευτήρια πολιτικής πίστης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τελικά φαίνεται να μένει μακριά από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

«Δεν υπάρχει θέση στα ψηφοδέλτια για τον Μπάμπη» λένε από το περιβάλλον του Μητσοτάκη, σύμφωνα με πληροφορίες του Documento.

Πάντως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να κάνεις τόσο μεγάλο αγώνα υπέρ ενός κόμματος και τελικά να βλέπεις ακόμα και τον συνάδελφό σου τον Γιάννη τον Λοβέρδο (aka βασιλιάς των fake news) να σε ξεπερνάει ετοιμάζοντας βαλίτσες για Βρυξέλλες. 

Αλληλεγγύη στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου λοιπόν, και ειλικρινείς ευχές να ανατραπεί η αδικία που συντελείται σε βάρος του. 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη