Newsroom

Newsroom

Μωρό αγνώστου φύλου γεννήθηκε στο Αζερμπαϊτζάν

Το μωρό που γεννήθηκε στις 12 Απριλίου στο Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με τους γιατρούς δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο φύλο ανήκει.…

moro 1

Το μωρό που γεννήθηκε στις 12 Απριλίου στο Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με τους γιατρούς δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο φύλο ανήκει. Το μωράκι γεννήθηκε  3.600 κιλά και έχει 50 εκατοστά ύψος και η μητέρα του, Bakhar Gurbanova, έχει ήδη αρχίσει να το θηλάζει αν και δεν ξέρει ακόμα αν έχει γεννήσει αγόρι ή κορίτσι.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπερηχογραφήματος στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η γυναίκα θα είχε αγόρι. Κατά τη διάρκεια του τοκετού όμως, ο μαιευτήρας πίστευε ότι η γυναίκα γεννάει ένα κοριτσάκι. Ωστόσο, το φύλο του παιδιού παρέμεινε άγνωστο μετά τη γέννηση αν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν ανέφεραν λεπτομέρειες της ανωμαλίας του εμβρύου.

Ο γενετιστής Seher Ismailova στην Κεντρική Κλινική της πρωτεύουσας της χώρας, Μπακού, δήλωσε ότι ένα τέτοιο φαινόμενο είναι εξαιρετικά σπάνιο και εμφανίζεται μία φορά σε κάθε 2.000 νεογνά. «Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ανωμαλία αφαιρείται μέσω της χειρουργικής επέμβασης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, φαίνεται να είναι πολύπλοκο δεδομένου ότι το φύλο του μωρού δεν έχει καθοριστεί» είπε ο γιατρός.

Τελικά ελπίζουν ότι το φύλο του μωρού θα αποκαλυφθεί μετά την ανάλυση των χρωμοσωμάτων του. Τη γενετική ανωμαλία οι γιατροί αποδίδουν στο γεγονός ότι η μητέρα έπαιρνε ορμονικά φάρμακα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η επιρροή των κληρονομικών παραγόντων είναι επίσης δεν αποκλείεται.

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…