Οι εικόνες του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Ελληνικό που «γκρέμισαν» το twitter

Για άλλη μια φορά, η φωτογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη «έριξε» το twitter

NewsRoom 03/07/2020 | 17:11

Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος από την πρώτη κυβερνητική αναγγελία για τις μπουλντόζες που θα έμπαιναν την επομένη των εκλογών στο ελληνικό, αλλά τελικά ήρθε η ώρα για την «πιο εμβληματική επένδυση στη χώρα», σύμφωνα με τα λόγια του Πρωθυπουργού.

Με την ειρωνεία να περισσεύει απέναντι σε όσους ήθελαν το Ελληνικό να μετατραπεί σε Μητροπολιτικό Πάρκο, παρομοιάζοντας τις προτάσεις αυτές υποτιμητικά με «λαχανόκηπο» κατά την αγόρευσή του, προχώρησε στην ανακοίνωση της επένδυσης στο Ελληνικό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια εξέλιξη με το κυρίως έργο, καθώς οι κατεδαφίσεις αφορούν προκαταρκτικές εργασίες. 

Σε ένα φανταχτερό, καλοστημένο σόου όπου οι κάμερες ήταν ίσως και περισσότερες από τις μπουλντόζες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φόρεσε κίτρινο γιλέκο και καπελάκι μηχανικού και χρησιμοποιώντας μόνο βαρύγδουπες εκφράσεις, έκανε τη φιέστα του, και όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε την παράσταση.

Η φωτογένεια που χαρακτηρίζει των Κυριάκο Μητσοτάκη καταγράφηκε σε κάμερες και φωτογραφικό φακό, κι έτσι, με τη συμβολή μιας μάνικας, χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου στον κόσμο του διαδικτύου, που έσπευσε να τις σχολιάσει: