Μίτσελ: "Είμαστε πραγματικά πικραμένοι"

Ο Μίτσελ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι…

mitsel 2

Ο Μίτσελ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι της ΝOVA, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην κριτική που δέχθηκε για τις επιλογές του και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «αν θέλουν να βρουν τον υπεύθυνο για το αποτέλεσμα αυτό, φυσικά και είναι ο προπονητής». Παράλληλα έκανε λόγο και για πολύ μεγάλη βελτίωση αναφορικά στην κατάσταση της υγείας του Μάικλ Ολαϊτάν, στις δύο φορές που έχει επισκεφθεί τον Νιγηριανό στο νοσοκομείο, ενώ μίλησε και για την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ ενόψει του προσεχούς αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

– Για την επόμενη ημέρα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό:

«Είναι άσχημη η αίσθηση που υπάρχει τις ημέρες μετά το ντέρμπι. Γιατί έχουμε χάσει το ντέρμπι και με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Ξέρετε πως πάντα επαναλαμβάνω ότι δεν μένω ούτε στις νίκες, αλλά ούτε και στις ήττες. Πρέπει να συνεχίσουμε. Φέραμε ένα πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα στο ντέρμπι. Ήταν μία από τις πιο άσχημες ημέρες της χρονιάς. Όμως, πέντε ημέρες πριν είχαμε την καλύτερη νίκη της χρονιάς. Ούτε εβδομάδα δεν είχε περάσει. Είμαστε απογοητευμένοι. Πραγματικά είμαστε πικραμένοι. Όμως, δεν παραδέχομαι κανέναν που θα μιλήσει άσχημα για τους παίκτες. Αυτό, όχι. Έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα, τα οποία δεν θα χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία.

Έγιναν πολλά άσχημα πράγματα εκείνη τη βραδιά. Πρώτο και κύριο αυτό που συνέβη στον Μάικλ. Το γεγονός πως χάσαμε το πέναλτι. Και γενικότερα έγιναν πολλά διαφορετικά γεγονότα, τα οποία ήταν όλα πολύ άσχημα. Όμως δεν θα σταθούμε σε αυτά και δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία. Η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει. Παραδεχόμαστε την ήττα. Δεν παραδεχόμαστε, όμως, κανέναν που θα μιλήσει για την ικανότητα και το επίπεδο των παικτών μας. Και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Και σίγουρα θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος με τον ίδιο καταπληκτικό τρόπο, όπως κάνουμε σε όλη τη χρονιά. Γιατί πραγματικά κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά».

– Για το ότι σχολιάστηκε αρνητικά για τις επιλογές του στο ντέρμπι:

«Αν ψάχνουν για τον ένοχο, δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ. Τον έχουν μπροστά τους. Αν θέλουν να βρουν τον υπεύθυνο για το αποτέλεσμα αυτό, φυσικά και είναι ο προπονητής. Όμως, αυτό συμβαίνει πολύ συχνά στο επάγγελμα του προπονητή. Δύο ημέρες πριν ήμουν ο καλύτερος του κόσμου. Φυσικά είδα τους παίκτες μου να τρέχουν για ενενήντα λεπτά. Άρα είναι σίγουρο ότι δεν ήταν κουρασμένοι. Δεν ξέρω τι θα έλεγε ο κόσμος αν με τρεις αλλαγές είχε έρθει το ίδιο αποτέλεσμα».

– Για την κατάσταση της υγείας του Ολαϊτάν:

«Τον έχω επισκεφθεί δύο φορές. Πρώτα, την επόμενη ημέρα μετά το περιστατικό και επίσης χθες. Είδα πολύ μεγάλη βελτίωση ανάμεσα στις δύο επισκέψεις μου. Τον είδα σε καλύτερη κατάσταση. Πρέπει να είμαστε συντηρητικοί. Όμως, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί η εξέλιξή του είναι θετική. Και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Στην αρχή ήμασταν σοκαρισμένοι. Θα είναι μία πολύ ευχάριστη είδηση όταν θα βγει από το νοσοκομείο και θα επιστρέψει στις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για εμάς. Και είμαστε ιδιαίτερα επηρεασμένοι. Αυτό είναι κάτι που διαφεύγει από τις ικανότητές μου. Δεν θα μπορούσα να πω την ημερομηνία που θα επιστρέψει. Γιατί πρέπει να κάνει πάρα πολλές εξετάσεις. Πρέπει να κάνει πολλά τεστ. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως όταν γυρίσει -και να γυρίσει όσο πιο σύντομα γίνεται- να είναι εντελώς καλά».

– Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (9/3):

«Πιστεύω ότι η αλλαγή προπονητή σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, ποτέ δεν είναι καλή είδηση, γιατί μιλάμε για μία κατάσταση κρίσης. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Πέρυσι βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση ο ΠΑΟΚ. Άλλαξε προπονητή και είδαμε ότι έφερε κάποια αποτελέσματα, τα οποία δεν ήταν τα αναμενόμενα. Έτσι, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ο Ατρόμητος επηρέαζε τα πράγματα. Το αποτέλεσμα της αλλαγής ήταν το αντίθετο».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη