Newsroom

Newsroom

"Μητρογλυκερίνη"

Την Πέμπτη ήταν η σειρά της «Marca» να υποκλιθεί στον Κώστα Μήτρογλου, για τον οποίο ετοίμασε ειδικό θέμα με δηλώσεις…

mitroglou1

Την Πέμπτη ήταν η σειρά της «Marca» να υποκλιθεί στον Κώστα Μήτρογλου, για τον οποίο ετοίμασε ειδικό θέμα με δηλώσεις από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Το δημοσίευμα με τίτλο «Μητρογλυκερίνη» κατά την εκρηκτική ουσία νιτρογλυκερίνη, αναφέρει ότι ο έλληνας διεθνής άσος που οδήγησε την Εθνική στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, έχει σημειώσει 23 γκολ σε 22 ματς, αριθμούς που μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτούς του Κριστιάνο Ρονάλντο!

«οι αριθμοί του (23 γκολ σε 22 ματς) είναι στο ύψος μόνο του Κριστιάνο Ρονάλντο» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στις δηλώσεις του ο Μίτσελ αναφέρει: «Δεν είναι ένας επιθετικός που έχει μόνο γκολ. Είναι συντονισμένος, ικανός, με τεχνική και ξέρει να παίζει εκτός περιοχής. Υποπτευόμασταν ότι είχε αυτά τα προσόντα και δουλέψαμε την φυσική του κατάσταση και το “διάβασμα” του παιχνιδιού.

Τα κάνει και γι’ αυτό τα γκολ του, τα οποία πριν ήταν σχεδόν όλα μέσα από την περιοχή, έρχονται πλέον και με άλλους τρόπους», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρολεύκων, με τον Μήτρογλου να λέει πως «…είμαι παίκτης ομάδας και, όπου με χρειάζεται, εκεί θα βρίσκομαι».

Η «Marca» επισημαίνει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ παρακολούθησε από κοντά τον Μήτρογλου στο Βουκουρέστι για λογαριασμό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ αναφέρεται ότι Ιντερ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ τον έχουν βάλει επίσης στο μάτι.

Τέλος το δημοσίευμα προβλέπει ότι «ο Χουάνχο Λορένθο, αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού (σ.σ. Τεχνικός Σύμβουλος της Διοίκησης σε θέματα μεταγραφών και Επικεφαλής Τμήματος Scouting, είναι τα δύο πόστα του στον Ολυμπιακό), δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει πέραν της 30ής Ιουνίου του 2014, παρ’ ότι πέρυσι ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2016».

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…