Μιθριδάτης vs Μητσοτάκη: Σημειώσατε… over!!!

Στα στιγμιότυπα του «αγώνα» που θα παρακολουθήσουμε δηλώνουμε εξ αρχής fan του ... Μητσοτάκη!!!

4470915

Σ’ έναν αγώνα υπάρχει ο χαμένος και ο κερδισμένος. Αδιάφορος ίσως είναι ο … διαιτητής…

Στα στιγμιότυπα του “αγώνα” που θα παρακολουθήσουμε δηλώνουμε εξ αρχής fan του … Μητσοτάκη!!!

(Με bold οι στίχοι του Μιθριδάτη και από κάτω τα δικά μας σχόλια)

Μιθριδάτης: “Κυβέρνηση με σήμα το κουταλοπίρουνο, κι ένα φλώρο ξαφνικά έχεις για τύραννο”

Άστοχος κατά ριπάς ο ράπερ διότι:

(1) Μότο της κυβέρνησης είναι: “Τα αγαθά κόποις κτώνται”. Παραδείγματα:

– Πολύς ο κόπος της Σοφίας Νικολάου να τεμαχίσει σε δεκάδες υποέργα τις απευθείας – “νόμιμες” – αναθέσεις για μυοκτονία σε φίλια τρωκτικά, γάντια και απορρυπαντικά σε “λερωμένους, άπλυτους και παραπεταμένους”. Ρωτήστε και τον Φουρθιώτη που της πλέκει το εγκώμιο για τον Super Paradise του …Κορυδαλλού!!!

– Πολύς ο κόπος του Πέτσα για να συντάξει τη λίστα των ληστών της ενημέρωσης.

– Τεράστιο κόπο κατέβαλε ο Μηταράκης για τα μυστικά κονδύλια, τις προσφυγικές δομές και τους μετακλητούς μελετητές των αμελέτητων … “έργων”.

– Πολύς ο ιδρώτας του Κ. Καραμανλή για δαπάνη γαντιών 240.000 € από επιπλάδικο στις Σέρρες, όπου και εκλέγεται!!!    

– Πρόσθετος φόρτος εργασίας πέφτει στον πρωθυπουργό με την επίβλεψη των μεγάλων δημόσιων έργων. Ο εθνεγέρτης Κυριάκος – και λόγω της επετείου των 200 χρόνων – διευθύνει την κυβερνητική χορωδία στο τραγούδι: “ Κάτω στου βάλτου τα χωριά… και στα πέντε βιλαέτια, φάτε, πιείτε μωρ’ αδέρφια. Εκεί είν’ οι κλέφτες οι πολλοί, ούλοι ντυμένοι στο φλουρί, κάθονται και τρων και πίνουν…”
(2) Είναι, λέει. “φλώρος”. Λάθος να αποκαλείς ένα φουσκωμένο παγώνι, φλώρο.

(3) Όχι και “τύραννος” ο Κυριάκος. Ποιος “αξιοπρεπής” τύραννος θα ανεχόταν να τον χέζει δημοσίως ένας καραβοκύρης;    

Μιθριδάτης: “Μια πρωθυπουργάντζα πού’ χει στη καβάτζα, κάθε ορντινάντζα δευτεράντζα για μπροστάντζα, ο Λουδοβίκος μας…”

Μπάστα, κ. Μιθριδάτη μας!! Να μιλάς καλύτερα για τον κ. Γεραπετρίτη, τον κ. Σκέρτσο, τον κ. Δημητριάδη, τον κ. Πατέλη και τους λοιπούς επώνυμους κι ανώνυμους αυλικούς -κατασκευαστές … απορρυπαντικών πλυντηρίων. Από πού κι ως πού “δευτεράντζα” η κ. Πέ-λώ-νή; Όχι τίποτα άλλο μην πάρει η μπάλα και τον φουκαρά τον Peanut, τον σκύλο!!! Αλλά “Λουδοβίκος” γιατί; Είπε ποτέ το παιδί “το κράτος είμαι εγώ”; Αφού ξέρει ότι άλλοι είναι το κράτος, ότι είναι αναλώσιμος, κι ας τον παραμυθιάζουν οι μισθωμένες “δευτεράντζες” για το αντίθετο.  

Μιθριδάτης: Περνάνε νομοσχέδια εκτρώματα στα χώματα διαβολοσκορπίσματα τα ανεμομαζώματα, συνταγματική εκτρόπα χωρις ντρόπα.. Οχτάωρη εργασία είναι μπαναλιτέ και κάθε υπερωρία θα είν’ απληρωτέ”

Υπερβολές!!! Τί τη θέλουμε τη Βουλή; Αφού …. κορονοϊός. Αλλά μήπως είχαμε Βουλή στη χούντα που τρώγαμε με χρυσά κουτάλια; 

Έκτρωμα το ν/σ για τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας;

Έκτρωμα το δεκάωρο εργασίας και τις απλήρωτες υπερωρίες; Φαίνεται ότι δεν έχεις ελιές για μάζεμα κ. Μιθριδάτη μου!!!

Έκτρωμα ο νόμος της Κεραμέως για 25.000 λιγότερους εισακτέους στα ΑΕΙ; Και τα κολέγια κλέφτες θα γίνουμε;

Έκτρωμα τα αστυνομικά τμήματα στα πανεπιστήμια; Μήπως είσαι κατά της “δροσερής πνοής ελευθερίας” παρέα με τον … Παπαχελά;     

Μιθριδάτης: O αδιανόητα ανόητος κι αμετανόητος, αυτονόητα ατιμώρητος [] αφόρητα απτόητος κι ανιστόρητος, ο δανεικός κι αγύριστος κι ανυποχώρητος”

Δεν σχολιάζουμε χαρακτηρισμούς και επίθετα με στερητικό “α”. Χάθηκε να πεις και κάτι θετικό, όπως: “Τί γκόμενος που είσαι!!!” ή “Ντύνεται και ωραία”, όπως είπε ο Σαββόπουλος, ή ακόμα “Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν κάνουν διακοπές”, όπως ο Πέτσας.  

Μιθριδάτης: “Ο κολλητός, ο μιλητός, ο εκλεκτός μετακλητός κι ο μολυβοχρυσό – καντυλοπελέκητος, μιλιούνια από δω σε κάτι μπατζανάκια, να φτιάξει μασκουλέτα αυτός που φτιάχνει καζανάκια”

Πόπω εμπάθεια!!! Οι 3.000 μετακλητοί λόγω εκτάκτων οικογενειακών και άλλων συγγενικών αναγκών να γίνονται θέμα αντιπολιτευτικής υστερίας!!! Όσο για τα “καζανάκια” πιστεύουμε ότι δε σχετίζονται με το χέσιμο Λασκαρίδη αλλά μάλλον με τις προμήθειες Νικολάου. Να είστε πιο σαφής κύριε…

Μιθριδάτης: “Μέλι είναι το έλλειμμα κι είναι το μέλημά τους, να αφήσουν’ ένα ρημαδιό ξανά στο όνομά τους”.

Εδώ θα διαφωνήσουμε ξανά. Μέλι είναι τα 37 δις, το μαξιλάρι, και όχι το έλλειμμα. Μέλι είναι τα δις από το ταμείο ανάκαμψης. Στο μέλι περιμένουν να πέσουν τα κοράκια με τις ευλογίες του “αδιανόητα ανόητου”. Ωστόσο πράγματι το “ρημαδιό” που θ’ αφήσουν, αν τους αφήσουμε, θα γράφει και πάλι το όνομα της πολιτικής παράταξης και της τάξης που χρεοκόπησαν τη χώρα.

Ας όψονται οι “Μυριάδες [που] ψήφισαν μια ζωή κλεφτοκοτάδες. … [Εσύ ψηφοφόρε που] Νομίζεις είσαι άρχοντας αλλά είσαι πληβείος, νιώθεις μικροαστός ή μικροαστείος, σίγουρα ανήκεις στη σωστή κατηγορία, είσαι ο γιός του πάρτα όλα ή ο γιός του πάρ’ τα τρία…”

Πιπέρι στο στόμα, πιπέρι…  

* H φωτογραφία του άρθρου αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

δικαστηριο

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Δεν απολύθηκε μία δικαστής η οποία είχε μεν καθυστερήσεις λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, αλλά τις…

Ξέσπασε η μητέρα του Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε ένα απλό δωμάτιο» – Ο γιατρός πήρε φακελάκι (Video)

image 6

Ξέσπασε η μητέρα του Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε ένα απλό δωμάτιο» – Ο γιατρός πήρε φακελάκι (Video)

Στη συνέχεια μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έζησε ο σύζυγος της είπε…

«Μακιγιαρίστηκαν και διασύρθηκαν….» – Η «πράσινη» Παπαφωτίου απάντησε στο σεξιστικό δημοσίευμα για τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού (video)

profile player 960x540 24

«Μακιγιαρίστηκαν και διασύρθηκαν….» – Η «πράσινη» Παπαφωτίου απάντησε στο σεξιστικό δημοσίευμα για τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού (video)

Σπουδαίες δηλώσεις από την Αθηνά Παπαφωτίου η οποία υπερασπίστηκε της αθλήτριες του Ολυμπιακού σχετικά με…