Μητέρα Τοπαλούδη σε Μάγδα Φύσσα: «Ο Παύλος και η Ελένη ίσως να χαμογελούν»

«Η εσωτερική μας συντριβή, ο Γολγοθάς στον οποίο μας καταδίκασαν δεν μπορεί να δικαιωθεί με οποιαδήποτε ποινή»

5004137

Δύο μητέρες σύμβολα αξιοπρέπειας και αγώνα. Δύο μάνες που συνδέονται με πολλούς τρόπους και κυρίως από την τραγική απώλεια των παιδιών τους.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, γνώρισε τη Μάγδα Φύσσα  και «αγκαλιάστηκαν» για πάντα, όταν η τελευταία έσπευσε στο πλευρό της στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας την μέρα που ξεκίνησε η δίκη της Ελένης.

«Νοερά ήμουν κοντά στη Μάγδα γιατί ήρθε κοντά μου στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαστε δύο μάνες ομοιοπαθείς που δολοφόνησαν τα παιδιά μας χέρια βάναυσα και βάρβαρα.

Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση για τη μανούλα, τη Μάγδα τη Φύσσα, αλλά για εμάς τους χαροκαμένους γονείς αποτελεί μια στιγμιαία ανακούφιση» δήλωσε η Κούλα Αρμουτίδου μιλώντας στην τηλεόραση του STAR.

«Τα παιδιά μας θα ζουν πια μέσα από τα χιλιάδες μάτια και τις ψυχές των νέων συνανθρώπων μας που μας συμπαραστέκονται. Σε κάθε φατσούλα βλέπω την Ελένη μου, τον Παύλο Φύσσα και τον Γιακουμάκη. Μας πήραν τις ζωές και μας καταδίκασαν να ζούμε σε έναν γολγοθά. Καμία ποινή δεν μπορεί να δικαιώσει αυτό που κάθε στιγμή βιώνουμε μέσα στα σπίτια μας»

Μόνο ένα έχω να πω, Μάνα κράτα γερά!

«Πρέπει να ευαισθητοποιηθεί η ελληνική κοινωνία. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Όμως αυτό που βροντοφωνάζω κάθε φορά, είναι πως θέλω να συστρατευτούν όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες μαζί μου, γιατί εγώ είμαι μια μονάδα. Όλοι μαζί, χιλιάδες κόσμου να βγούμε να διεκδικήσουμε», τόνισε ακόμα συγκινημένη η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη. 

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

Ασλανίδης

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

«Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση της βουλευτικής ασυλίας και θα πάνε να καταθέσουν στον…

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…