Newsroom

Newsroom

Μις Ιαπωνία: Η Ουκρανικής καταγωγής νικήτρια παραιτήθηκε από τον τίτλο της – Είχε σχέση με παντρεμένο

Μάλιστα η μις Ιαπωνία ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που την εμπιστεύθηκε μετά τον σάλο που προκλήθηκε

Μις Ιαπωνια

Σάλος στην Ιαπωνία με τη νικήτρια των καλλιστείων, Καρολίνα Σιίνο, καθώς λίγο καιρό μετά τη σκέψη της σαν Μις Ιαπωνία αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε δεσμό με παντρεμένο άνδρα, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από τον τίτλο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ουκρανικής καταγωγής Σίινο, μπορεί αρχικά να βγήκε παραέξω ότι δεν γνώριζε ότι ο influencer γιατρός που είχε σχέση ήταν παντρεμένος, τελικά όμως αποκαλύφθηκε ότι το ήξερε, με αποτέλεσμα να ζητήσει συγγνώμη από τους θαυμαστές της και να αφήσει το στέμμα, το οποίο θα μείνει κενό μέχρι τα επόμενα καλλιστεία παρότι υπήρχαν αρκετές επιλαχούσες.

Η ίδια δήλωσε για το παραπάνω ζήτημα: «Ζητάω συγγνώμη από τους θαυμαστές που με εμπιστεύθηκαν, Λυπάμαι ειλικρινά για το τεράστιο πρόβλημα που προκάλεσα και για την προδοσία όσων με υποστήριξαν».

Η ίδια μάλιστα πριν από μερικές ημέρες είχε βρεθεί ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς ναι μεν είχε κερδίσει τον τίτλο της «Μις Ιαπωνία», αλλά η ίδια είχε καταγωγή από την Ουκρανία

Το μοντέλο κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά στα καλλιστεία του Τόκιο και με άψογα ιαπωνικά είπε στους δημοσιογράφους ότι «ήταν σαν όνειρο», ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που έχουν αντίρρηση για την νίκη τη

skynews karolina shiino miss japan 6432652

Η Καρολίνα Σιίνο γεννήθηκε το 1998 στην Ουκρανία και όταν ήταν 5 ετών μετακόμισε στην Ιαπωνία, όπου μεγάλωσε, στη Ναγκόγκα. Οι γονείς της χώρισαν και η Ουκρανή μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε έναν Ιάπωνα.

Πρόκειται για την πρώτη πολιτογραφημένη Ιάπωνα που κερδίζει στον διαγωνισμό ομορφιάς, όπως αναφέρει το BBC, διχάζοντας την κοινή γνώμη, με κάποιους να αναφέρουν ότι «δεν μοιάζει καθόλου σε “τυπική” Μις Ιαπωνία» αφού τα χαρακτηριστικά της καθόλου δεν παραπέμπουν σε γυναίκα με καταγωγή από εκεί.

«Αν ήταν μισή Γιαπωνέζα δεν θα υπήρχε πρόβλημα, αλλά είναι 0% Γιαπωνέζα και δεν έχει γεννηθεί καν στη χώρα», γράφει χρήστης στην πλατφόρμα Χ, ενώ άλλος λέει «όταν ένα άτομο με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά αποκαλείται η πιο όμορφη Γιαπωνέζα στέλνει λάθος μηνύματα».

Το μοντέλο πάντως μετά τη νίκη της μίλησε στους δημοσιογράφους, εξηγώντας τα προβλήματα που αντιμετώπισε για να γίνει αποδεκτή.

«Τη στιγμή που φώναξαν το όνομά μου, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Έχω αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια. Δεν ήταν εύκολο να γίνω αποδεκτή σαν Ιαπωνέζα, για αυτό είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη που αναγνωρίστηκα ως μία από εσάς σε αυτόν τον διαγωνισμό. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια κοινωνία, όπου οι άνθρωποι δεν θα κρίνονται από την εμφάνισή τους, γεγονός που με οδήγησε να συμμετάσχω στον διαγωνισμό», είπε χαρακτηριστικά.

«Ζω στην Ιαπωνία από τα πέντε μου χρόνια. Συνειδητοποίησα ότι μιλάω Ιαπωνικά και ζούσα ως Ιαπωνέζα, αλλά ήταν η πρώτη φορά που παρατήρησα πως η εμφάνισή μου ήταν διαφορετική κι αυτό συνέβη, λόγω των σχολίων των γύρω μου», συμπλήρωσε.

Ο διοργανωτής των καλλιστείων Miss Japan Gran Prix, Ai Wada δήλωσε για την Σιίνο: «Μας έδωσε την ευκαιρία να επανεξετάσουμε την ιαπωνική ομορφιά. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα είμαι πεπεισμένος για ένα πράγμα. Η ιαπωνική ομορφιά δεν υπάρχει στην εμφάνιση, ούτε στο αίμα, αλλά στην καρδιά μας».

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Πιτσιρικάς

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Ο μικρός ταξίδευε για τη Σύρο από τον Πειραιά αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν…

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

ΕΡΤ

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ υποδέχθηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» την μητέρα του αδικοχαμένου στην άσφαλτο, Αδαμάντιου…