Μήνυση κατά της φρουράς Μητσοτάκη για παράνομη βία από την Ευδοκία Τσαγκλή

«Ζήτω την βοήθεια και την προστασία της δικαιοσύνης για τα αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά αδικήματα εις βάρος μου στην συγκέντρωση της NΔ» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευδοκία Τσαγκλή.

evdokia tsagli

Για μια ακόμα φορά, η επιζήσασα του τρομερού δυστυχήματος των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή δεν μασάει τα λόγια της. Αφου την πήραν σηκωτή για να την… εξαφανίσουν από την προεκλογική ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, εκεί μαζί με άλλους συγγενείς των θυμάτων συγκεντρωθεί για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους (ορισμένοι επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό κατά τη διάρκεια της ομιλίας του), στην συνέχεια τους απώθησαν με βία για να μη χαλάσει το πανό τους το προεκλογικό σόου…

Το παράπονο της Ευδοκίας Τσαγκλής είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για το έγκλημα στα Τέμπη και να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι. Ωστόσο, η στάση της όπως και η ανάρτηση της μετά το συμβάν της 21ης Ιούνιου, ενόχλησε φαίνεται τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς όπως καταγγέλει κατέθεσε μήνυση κατά της φρουράς του προέδρου της ΝΔ τον οποίο θεωρεί «ηθικό αυτουργό» για το αδίκημα της παράνομης βίας σε βάρος της, αλλά και της υπόθαλψης εγκληματία το οποίο έλαβε χώρα από τους επικεφαλείς της αστυνομικής δύναμης που είχε αναλάβει την περιφρούρηση.

μηνυση

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση της αναφέρει: «Ζήτω την βοήθεια και την προστασία της δικαιοσύνης για τα αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά αδικήματα εις βάρος μου στην συγκέντρωση της NΔ» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευδοκία Τσαγκλή.

 

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας