Μηνύματα υπέρ του δημόσιου Μητρικού Θηλασμού σε όλη τη χώρα (video)

Γυναίκες θήλασαν δημόσια τα βρέφη τους στις πλατείες όλης της χώρας. Οι εκδηλώσεις είχαν τίτλο «Ενδυναμώνουμε τους γονείς, διευκολύνουμε το θηλασμό

4941952

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα το πρωί στο Ζάππειο για να στείλει το μήνυμά του υπέρ του δημόσιου θηλασμού, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού. Η εκδήλωση είχε τίτλο «Ενδυναμώνουμε τους γονείς, διευκολύνουμε το θηλασμό». 

Παρόμοιες δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε πάνω από 40 πόλεις της Ελλάδας, με το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας να στέλνει το μήνυμα ότι οι μαμάδες δεν πρέπει να ντρέπονται να θηλάσουν το παιδί τους σε δημόσιους χώρους. Πρόκειται για τον 10ο πανελλαδικό, ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό. 

Στη Θεσσαλονίκη, η δράση έγινε έξω από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης. «Ξεκίνησε ως μια ανάγκη των μαμάδων να κάνουν ένα άνοιγμα στην κοινωνία και να πουν ότι ο θηλασμός δημοσίως δεν είναι ταμπού αλλά είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε κάνει πολύ μεγάλο άλμα, έχουμε αλλάξει πολύ την κοινωνία», ανέφερε η Πόλη Κούλα από το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη