Μην «αγκαλιάζετε» την Ολλανδή δημοσιογράφο… παρεξηγείται η Σοφία Νικολάου

Κωμικοτραγική επίθεση της Νικολάου στην Ολλανδή δημοσιογράφο, στους μετανάστες και στον ΣΥΡΙΖΑ

4840163

«Ξύπνησε» η Σοφία Νικολάου και με καθυστέρηση λίγων ημερών είπε να κάνει κι αυτή το δικό της σόου με αφορμή την Ολλανδή δημοσιογράφο.

Έτσι κ αλλιώς, το συμβάν μεταξύ της Ingeborg Beugel και του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποτελέσει την καλύτερη αφορμή για τα κυβερνητικά στελέχη να «ξεράσουν» alt-right ρητορική, ακροδεξιές κορώνες και ξενοφοβικά λογύδρια. Η Σοφία Νικολάου θα έχανε την ευκαιρία…;

Με μια παραληρηματική ανάρτηση η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής υποτίθεται πως βάζει κάποια ερωτήματα με αφορμή την Ολλανδή δημοσιογράφο και όσους την στηρίζουν, στην πραγματικότητα όμως εκφράζει το μένος της για την πραγματική δημοσιογραφία, την αριστερά, τους μετανάστες και φυσικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσοι «αγκαλιάζουν» την… ακτιβίστρια Ολλανδή δημοσιογράφο ας μας απαντήσουν:

Θέλουμε χιλιάδες μετανάστες να «λιάζονται» στην Ομόνοια;

Θέλουμε κατάργηση των ελληνικών συνόρων;

Θέλουμε να γίνουμε οι καλύτεροι πελάτες του Ερντογάν;

Θέλουμε την ντροπή της Μόριας με σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ;», γράφει αναλυτικά η Σοφία Νικολάου στην ανάρτησή της ραπίζοντας πραγματικά όσους τόλμησαν να αγκαλιάσουν την Ingeborg Beugel.

Πολύ καλή προσπάθεια από την Νικολάου, μπράβο της…. έστω και με 3 μέρες καθυστέρηση. 

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…