Μικρούτσικος: Τα καυστικά σχόλια για Χιώτη – Τι ισχύει με την παραίτησή (video)

«Όλες οι παραιτήσεις γίνονται για προσωπικούς λόγους και το 99% είναι για πολιτικούς λόγους, πάντα για λόγους προσωπικούς», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

μικρουτσικος

Ο Βασίλης Χιώτης έχει στρέψει τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω μετά το ομοφοβικό σχόλιο του για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ 100,3 «Μια του Νότη, δυό του Χιώτη», για το οποίο αναγκάστηκε να ανασκευάσει μετά τη σωρεία αντιδράσεων.

Εντύπωση έκανε ότι ο δημοσιογράφος απουσίαζε χθες (12/10) από την εκπομπή, μόλις μια μέρα μετά το σχόλιο του, ενώ όπως έγινε γνωστό υπέβαλε την παραίτηση του από τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού και τη θέση του αναλαμβάνει ο Σπύρος Μάλλης.

Σύμφωνα βέβαια με πληροφορίες που μετέδωσε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Katerina» ο πρώην πλέον διευθυντής του ΣΚΑΙ 100,3 είχε υποβάλλει την παραίτηση του περίπου ένα μήνα πριν για ένα προσωπικό ζήτημα που έχει σχέση με συγγενικό του πρόσωπο.

Εκεί ήρθε η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο όσα είπε η ρεπόρτερ του ALPHA με αποτέλεσμα να γίνει ένας χαμός τον αέρα της εκπομπής.

Έλενα Πολυκάρπου: Αυτό που έμαθα είναι ότι η παραίτηση από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου έχει γίνει εδώ και έναν μήνα, το ξεκαθαρίζω. Όχι από τον όμιλο του ΣΚΑΪ.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συμβαίνουν παραιτήσεις αλλά συμβαίνουν και συγκαλυμμένες καλύψεις πραγματικών παραιτήσεων λόγω γεγονότων και πρέπει να το συγκαλύψουν με δικαιολογίες. Πώς να κουκουλώσουμε ένα γεγονός, ώστε να περάσουμε αβρόχοις ποσί στα επόμενα.

Έλενα Πολυκάρπου: Πέρα από την πηγή από την οποία το έμαθα, μίλησα και με συναδέλφους του που μου το ξεκαθάρισαν αυτό το πράγμα.σε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπάρχει όμως και η ιστορία. Όλες οι παραιτήσεις γίνονται για προσωπικούς λόγους και το 99% είναι για πολιτικούς λόγους, πάντα για λόγους προσωπικούς.

Έλενα Πολυκάρπου: Δεν θες να με βλέπεις; Να σταματήσω;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν θα δεχτώ να μιλάς, όταν δεν έχω ολοκληρώσει. Άκουσα την άποψή σου, τις πληροφορίες σου. Έχω ζήσει 1000 παραιτήσεις, ποτέ δεν είπε κανείς: τον διώχνω για αυτό. Πολύ λίγες περιπτώσεις. Χίλιες παραιτήσεις, χίλιες δικαιολογίες. Αυτό λέω σαν εμπειρία.

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…