Newsroom

Newsroom

Μικροσυμπλοκές, προσαγωγές και συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

123 άνθρωποι προσήχθησαν κατά τη διάρκεια του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Οι περισσότεροι από αυτούς συμμετείχαν στις προγραμματισμένες διαδηλώσεις με αφορμή…

123 άνθρωποι προσήχθησαν κατά τη διάρκεια του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Οι περισσότεροι από αυτούς συμμετείχαν στις προγραμματισμένες διαδηλώσεις με αφορμή τα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ και την επίσκεψη Σαμαρά και προσήχθησαν προληπτικά! Οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Γύρω στις 21:00 σημειώθηκαν μικροεπεισόδια στην περιοχή της Καμάρας, όταν μετά το πέρας των διαδηλώσεων, ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου πέταξε πέτρες και μπουκάλια στους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι απάντησαν με τη ρίψη χημικών. Προσήχθησαν 20, συνελήφθησαν 3, ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά.

Καταγγελίες για ιπτάμενη κάμερα παρακολούθησης

Το ιπτάμενο “αντικείμενο” του βίντεο εμφανίστηκε όταν έφτασε η πορεία έξω από το Βελλίδειο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πρόκειται για κάμερα της ΕΛ.ΑΣ. η οποία κατέγραφε τις κινήσεις των διαδηλωτών ή τους φωτογράφιζε.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…