Newsroom

Newsroom

Μιχαλολιάκος: Χρειαζόμαστε πολεμικό εξοπλισμό για την προστασία μας

Με εξώδικη-πρόσκληση-διαμαρτυρία που απέστειλε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής πριν λίγες μέρες στην Ελληνική αστυνομία αιτείται επιπλέον φρούρησης για τον…

Με εξώδικη-πρόσκληση-διαμαρτυρία που απέστειλε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής πριν λίγες μέρες στην Ελληνική αστυνομία αιτείται επιπλέον φρούρησης για τον ίδιο την οικογένεια του και του βουλευτές του κόμματος του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου της Κυριακής ζητάει ένα αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο, τρία υποπολυβόλα MP-5, σαράντα αλεξίσφαιρα γιλέκα ελαφρού τύπου, είκοσι βομβίδες κρότου-λάμψης τύπου Ραιμένταλ (2-bang) και δύο ανιχνευτές μετάλλων για σωματική έρευνα.

Επικαλούμενος ειδικούς λόγους ασφαλείας ο Νίκος Μιχαλολιάκος απαιτεί μεγαλύτερη προστασία από τις ελληνικές αρχές. Την ίδια στιγμή που οι πληροφορίες πληθαίνουν επικίνδυνα για ρατσιστικές επιθέσεις από μέλη και φίλους της νεοναζιστικής οργάνωσης ο αρχηγός του κόμματος ζητάει επιπλέον αστυνομικούς με ειδικό εξοπλισμό που θα προστατεύουν τον ίδιο και το επιτελείο του. Στην επιστολή του ο Ν. Μιχαλολιάκος αναφέρει ότι η κοινοβουλευτική του ομάδα είναι στόχος τρομοκρατικών οργανώσεων και υπενθυμίζει την επίθεση που έγινε στα γραφεία του κόμματος στην οδό Σωκράτους τον Μάρτιο του 2010.


Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

6189189

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

Μαθήματα ιστορίας και πολιτικής φαίνεται πως χρειάζεται ο Σωτήρης Σέρμπος της ΝΔ