Newsroom

Newsroom

Μήνυση Γεωργιάδη κατά του Παύλου Πολάκη

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Τζαβάρας, κατά του Παύλου Πολάκη και των συνεργατών του στο υπουργείο Υγείας, για την υπόθεση του διαγωνισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ, για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων σε κακουργηματικό βαθμό.

57348b6c1dc52401538b4adb

Παράλληλα ζήτησε τη δίωξη της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και για παράβαση καθήκοντος, καθώς, «χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα και προς βλάβη των μελών του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, προχώρησαν στην αντικατάστασή τους παρανόμως», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ που μετέβη επίσης στον Άρειο Πάγο, κατέθεσε αναφορά « για τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας, προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και προς τον Παύλο Πολάκη». Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, «με τις αποφάσεις που λαμβάνουν στο Υπουργείο, τις πολιτικές σκοπιμότητες που υπηρετούν και τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζουν τίθενται σε κίνδυνο κατ’ εξακολούθηση ανθρώπινες ζωές».

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…